Facelle teszt mindig ilyen? Szellemcsík? Egyből megjelent, fotózni alig tudom. Eldönteni meg végképp, habár reményem az semmi, viszont örülnék.
Én látom a halvány csíkot.Késik már,mennyit?
Vagy lehet korán csináltad.
Hát ez az. Még bőven nem késik, nemrég múlt el, 4 napja.
Viszont úgy jött meg, hogy első nap sötét szinű, nem volt sok, egy betét simán elég lett volna, másnapra kezdődött barnázás két napig. Normál esetben 5 napig van meg, és az első 3 nap erős szokott lenni. Nem tudom mikor lehetett ovum. 25 naposak a ciklusaim, utoljára ez kitolódott 43 napra. Utolsó elött aktus 12 napja volt. Más támpontom nincs sajnos. Mivel furcsa volt a menzeszem, csináltam facelle tesztet ma reggel.
Várj még 1 hetet akkor teljsen egyértelmű lesz. Nekem a menzesz előtt közvetlenül törtènt a megtermékenyítés majd meg is jött 5 napig, de 10 nap kell hogy eljusson a rendes helyére és beágyazódjon így a plusz 5 nap alatt vastagodott annyit a méhem hogy megtapadt.
Nálad is simán lehet hogy megvan minden csak még kevés az erős csíkhoz a hcg.
Bárcsak úgy lenne. Nagyon örülnék, de félek, hogy mégsem az. Csak azt nem értem, akkor mi az a második halvány csík.
November 19-én voltunk együtt, majd 24-én jött meg.
Viszont semmi kis görcs nem volt, mintha meg sem lett volna, pedig az első napon szoktam érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!