Facelle teszt mindig ilyen? Szellemcsík? Egyből megjelent, fotózni alig tudom. Eldönteni meg végképp, habár reményem az semmi, viszont örülnék.
Örülök, hogy írtatok. Annyira jó érzés, hogy ennyien drukkoltok. Bárcsak pozitív lenne.
Utolsó. Lehet később a férjed meggondolja magát, és jön még egy kis lurkó. Pláne mikor növögetnek a nagyobbak, igazán akkor vágyik rá az ember még egy pici babára.
Tesztelek reggel is, de úgy izgulok és aggódok, hogy nem fogok látni semmit, és csak kibabrál velem a teszt.
Mindenképp megírom mi lesz az eredmény. Elugrottam venni még két tesztet. Tutira a Rossmannba nem nézne normálisnak, amennyi tesztet már vettem? :)
Ebben teljesen igazad van. Én már lemondtam róla mikor olyan sokat késett, akkor rengeteget teszteltem. Megjött, elkönyveltem, hogy itt nem lesz semmi. Lehet nagyon rágörcsöltem ami nem jó. Legfőképp a korom miatt. Nem érzem magam annyinak, de annyi vagyok.
A férjed meg később reméljük meggondolja magát. :)
Reggel írok, és köszi hogy szorítasz. De jó lenne biztosra tudni, nem ezek a kételyek mindig. :(
Köszike. Nem a kor számít az biztos. Én is 6-kor kelek. :(
Megcsinálom azt a tesztet, és remélem, hogy mutat már valami egyértelműt.
Jó pihenést nektek.
Szia. De aranyos vagy. Van teszt, de én nem látok rajta semmit. Csak tudnám miért van ez velem. Szivatnak a tesztek.
Ezen a teszten kontroll csík is olyan nehezen jött ki, de nem hiszem hogy azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!