Szerintetek is halvány pozitív?
10 dpo, délutáni vizeletből csináltam. expect márka,de csináltam egy facelle-t is, azon is látok hasonló csíkot,de fotózni nem bírom,mert a vaku megcsillan a kis műanyagablakján.
10 dpo,25-ös teszt.
sajnos van okom mihamarabb tudni,mert olyan bétablokkolót szedek amit ha terhes vagyok mihamarabb abba kell hagynom.
4-es vagyok, én is tettem fel hasonló kérdést, nekem a 11.dpo-n lett pozi reggel a 10-es teszt, ahhoz képest a tiéd bíztató, 25-ös délutáni, csoda, hogy már látszik valami!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
4es,
én is teszteltem ilyen netes teszttel, sose többet. ezerszer gyengébben mutatta,mint a drogériában vásárolt.nekem nincs jó tapasztalatom vele.
136 volt már a hcg-m mikor halványan látszott.
nálam azért látszik ilyen hamar, mert eddig 3 ikerterhességem volt - 2 petezsákkal indul és egy baba fejlődik-.így én mindig félve megyek ultrahangra :D
Azta :) így érthető is a 10 dpo-n pozi teszt! :)
Kívánom, hogy minden rendben legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!