Szerintetek terhes vagyok?
Mikor kéne megjönnie a menstruációdnak? Ha nem késik még, akkor addig ne tesztelj.
Lehet kémiai terhesség is. Ezt abból gondolom h volt halvány teszted, de nem erõsödik. Ha korai terhességed lenne, nem sok mindent látna a doki, hacsak nem küld vérvételre. Szex utáni pàr napon belüli hányás stb inkább valamilyen betegségre utal, pl. egyszerū gyomorrontás. Ha akkor esetleg megfogantál volna(nyilván annak is kell idõ), akkor is 7-10 nap a beágyazódás és utána kezdi el a HCG-t termelni a szervezet, amit majd kimutat a teszt. Ha azóta nem volt védekezés nélküli szex és reggeli egyértelmū pozi, akkor nem vagy terhes, vagy nem lett sikeres a terhesség megmaradása. Ugyanis azóta eltelt több mint 20 nap, mutatnia kellene a tesztnek.
Augusztus 09.-10.-én kell megjönnie...
Nemtudom rengeteget csalódtam már és rengeteg tesztelésem volt egyik se volt még haloványan se pozitív csak most!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!