Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszt mindig ilyen?...

Mandiga kérdése:

Facelle teszt mindig ilyen? Szellemcsík? Egyből megjelent, fotózni alig tudom. Eldönteni meg végképp, habár reményem az semmi, viszont örülnék.

Figyelt kérdés

2015. dec. 1. 11:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/105 anonim ***** válasza:
Igen latni hogy nem szurke :) Lehet mostanra lett annyi hcg hogy mutatja a teszt.Reggelre vegyel meg egy tesztet ami 2 dbos a biztonsag kedveert!
2015. dec. 1. 12:38
 12/105 anonim ***** válasza:
Te vagy az aki 40 eves es van 2 gyerkoce? Szoktalak olvasgatni.Nagyon drukk!!! 11# voltam :)
2015. dec. 1. 12:48
 13/105 A kérdező kommentje:

Szia.

Igen, én vagyok. A koromat nem szoktam írni, mert sokan lehurrognának. De simán bevállalnék még egy babát, sőt, túlságosan is szeretném.

Köszönöm a drukkot. :)

2015. dec. 1. 13:04
 14/105 A kérdező kommentje:

Száradás után. Lehet mégis csak szellemcsík? Vagy a hormonjaim megbolondultak? :(

[link]

[link]

2015. dec. 1. 13:55
 15/105 anonim ***** válasza:

Emlekszem a multkori kerdesedre. En azokra a terhessegi tesztekre is azt mondtam, hogy hqlvany pozitiv es ez a mostani is epp olyan.

Igy most mar nem mondom, hogy terhes vagy, de a tesztjeid sorban halvany pozitivak, valami oka csak van...

Drukkolok, hogy baba legyen, de a helyedben kerek ek olyan orvost, aki ert a dolgahoz, megnez rendesen es elkuld hormonvizsgalatra, vqgy valamire, ami valaszt ad ezekre a dolgokra.

Az ovutesztekkel mi lett? Csinaltal azota? Azok is meg mindig pozitivak?

2015. dec. 1. 14:37
 16/105 A kérdező kommentje:

Szia.

Igen, ez így van. És nem értem. Vag alakul valami, és nem sikerül, vagy valami más van. A David 15-ös ovutesztem pozitív, az One Step 25-ös erősödik csak, de még nem pozitív. Normális orvos kellene Nemrég múlt el a menzim, ami érdekes volt, úgyhogy szerintem jövő hétre beiktatok egy orvosi látogatást. Szerinted is ezek a tesztek pozitívak? Nem szedek gyógyszert. Ha most ismét nem erősödik a hcg teszt, akkor valami bajom van. :(

Én csak egy babát szeretnék.

2015. dec. 1. 14:57
 17/105 anonim ***** válasza:
Szerintem szaradas utan se szurke..reggel csinalsz masikat? 38 eves vagyok en is :) Nem tartom gondnak hogy vagysz meg egy picurra ;) En is szeretnek de mar nem hiszem,hogy lesz.
2015. dec. 1. 15:04
 18/105 A kérdező kommentje:

Szerintem tesztelek még holnap, esetleg holnapután. Ha nem erősödik, akkor nem tudom ismét mi a fene van velem.

Szeretnék még egyet igen. Már úgyis a gyerekeknek élek, szeretem őket, amit teszek az csak értük van.

Te is szeretnél? Szerintem még nektek is lehet, vagy próbálkoztok és nem jön össze?

2015. dec. 1. 15:26
 19/105 anonim ***** válasza:
Nekem van mar 3 mano :)) Nem szeretne a ferjem tobbet ..csak en erzek kesztetest ra :D Majd hatha meggondolja magat . Kivanom neked,hogy sikeruljon ez most nagyon biztato a teszt !!! Reggel varjuk az eredmenyt ;)
2015. dec. 1. 16:42
 20/105 whitelady1 ***** válasza:
Drukkolok! Én rózsaszínesnek látom a csíkot;)
2015. dec. 1. 17:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!