Facelle teszt mindig ilyen? Szellemcsík? Egyből megjelent, fotózni alig tudom. Eldönteni meg végképp, habár reményem az semmi, viszont örülnék.
Szia.
Igen, én vagyok. A koromat nem szoktam írni, mert sokan lehurrognának. De simán bevállalnék még egy babát, sőt, túlságosan is szeretném.
Köszönöm a drukkot. :)
Emlekszem a multkori kerdesedre. En azokra a terhessegi tesztekre is azt mondtam, hogy hqlvany pozitiv es ez a mostani is epp olyan.
Igy most mar nem mondom, hogy terhes vagy, de a tesztjeid sorban halvany pozitivak, valami oka csak van...
Drukkolok, hogy baba legyen, de a helyedben kerek ek olyan orvost, aki ert a dolgahoz, megnez rendesen es elkuld hormonvizsgalatra, vqgy valamire, ami valaszt ad ezekre a dolgokra.
Az ovutesztekkel mi lett? Csinaltal azota? Azok is meg mindig pozitivak?
Szia.
Igen, ez így van. És nem értem. Vag alakul valami, és nem sikerül, vagy valami más van. A David 15-ös ovutesztem pozitív, az One Step 25-ös erősödik csak, de még nem pozitív. Normális orvos kellene Nemrég múlt el a menzim, ami érdekes volt, úgyhogy szerintem jövő hétre beiktatok egy orvosi látogatást. Szerinted is ezek a tesztek pozitívak? Nem szedek gyógyszert. Ha most ismét nem erősödik a hcg teszt, akkor valami bajom van. :(
Én csak egy babát szeretnék.
Szerintem tesztelek még holnap, esetleg holnapután. Ha nem erősödik, akkor nem tudom ismét mi a fene van velem.
Szeretnék még egyet igen. Már úgyis a gyerekeknek élek, szeretem őket, amit teszek az csak értük van.
Te is szeretnél? Szerintem még nektek is lehet, vagy próbálkoztok és nem jön össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!