Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párommal gyereket terveztünk,...

Párommal gyereket terveztünk, hónapok után összejött. Amióta megláttam a tesztet, mintha minden összeomlott volna bennem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt gondoltam fel vagyok készülve az anyaságra, de már ott tartok, hogy elvetetem. Szinte már rossz érzés és vissza csinálnám az egészet ha lehetne, nem tudom elfogadni h terhes vagyok. Miért van ez? Mi történt?
2015. nov. 16. 19:07
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Emlékszem énis nagyon beparáztam. De aztán miután megmozdult, azóta imádom :) Szóval igen megesik az ilyen.
2015. nov. 17. 19:22
 32/37 anonim ***** válasza:

Az alkalmatlan anyát úgy értettem, hogy ennyi saját magát anyának alkalmatlannak érző nő, és ebbe én is beletartoztam...

Kár tenyleg, hogy itt némelyek még a vuccwt se ertik, ha veletlen lehagyunk egy macskakarmot...:p

2015. nov. 20. 23:18
 33/37 A kérdező kommentje:
semmi gond, ne legyen vita:))
2015. nov. 21. 17:53
 34/37 anonim ***** válasza:

Kérlek, írd majd meg, hogyan döntöttél! Minden új kis életnek drukkolok - csak szeretném tudni, meddig tehetem ezt...

Köszönöm!!

2015. nov. 22. 10:10
 35/37 A kérdező kommentje:
oké, még nem döntöttem véglegesen de megírom. Sajnos nem változik nagyon a véleményem, bár ma vele álmodtam, és kezdek talán megbékélni a helyzettel.
2015. nov. 22. 10:49
 36/37 anonim ***** válasza:
Szia! Kérdésed óta már több,mint egy hét telt el. Hogy vagy? Sikerült döntened? :)
2015. nov. 25. 13:53
 37/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Gondolom, túljutottál a döntésen - ha ennyi ember várja, kérlek, írd meg az eredményét... Nem megítélni szeretnénk, csak én pl. kifejezetten utálom a "lezáratlan" helyzeteket. Így, hogy kérésedre kicsit "belefolytunk", szükségünk van egy válaszra...ha nem akarod, ne okold meg, bár az is segíthet másoknak megértést tanulni ;-)

2016. jan. 4. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!