Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párommal gyereket terveztünk,...

Párommal gyereket terveztünk, hónapok után összejött. Amióta megláttam a tesztet, mintha minden összeomlott volna bennem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt gondoltam fel vagyok készülve az anyaságra, de már ott tartok, hogy elvetetem. Szinte már rossz érzés és vissza csinálnám az egészet ha lehetne, nem tudom elfogadni h terhes vagyok. Miért van ez? Mi történt?
2015. nov. 16. 19:07
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
5%
Ez pszichológiai betegség. Vagy várjál, lehet genetikai is. Ennek pont az ellenkezőjét kéne érezned, az volna a normális. Ez viszont akkor elsősorban szerintem genetikai hiba, ami ellen semmit nem lehet tenni. Azt tedd, amit jónak látsz, de ne kapkodd el a döntést. Egy élet készül most benned, amit tulajdonképpen vagy megölsz, vagy megerősítesz. :) Dönts jól! :)
2015. nov. 16. 19:10
 2/37 anonim ***** válasza:
52%
Természetes érzés a pánik, próbálj megnyugodni és adj magadnak egy kis időt! Ha egyedül nem megy, akkor kérj szaksegítséget, nem szégyen az sem. Nem véletlenül akartatok gyereket, dolgozz a félelmeiden, megéri! Ha budapesti vagy, nagyon sok értékes, jó lelkű embert tudok, aki tud neked segíteni!
2015. nov. 16. 19:10
 3/37 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, nyugi...én ugyanezt éreztem...hirtelen kicsúszott alólam a talaj..a férjem, meg mindenki csak repkedett az örömtől, én meg nem tudtam hogy nyeljem a könnyeimet a félelelmtől, a görcstől, hogy mi lesz...hirtelen annyi kérdés, és felelősség...de aztán szépen minden feloldódott bennem..sokat dumáltunk a férjemmel, és mondta, hogy ő is fél, miből tart fenn majd minket, mi van, ha baj lesz a babával, mi van ha belehalok a szülésbe??? szóval csak tátottam a szám, hogy neki is mennyi félelme van...

Maga a terhesség ijeszt meg? mennyi idős vagy? mármint a terhességedre gondolok, hogy hány hetes...

Nekem akkor oldódott fel, mikor a szívhangot először hallottuk, patt, egy vaspánt a szívemről, aztán az UH, mikor már mutogatták a kezét, lábát, stb., patt még 1 pánt, már remegve vártam az UH-okat...aztán mikor megtudtuk, hogy kilány lesz...szóval kb. félidőtől full boldogság volt már...

adj magadnak egy kis időt, és beszélgessetek a pároddal...

Ja, és nekem egy ugyanilyen pánikroham volt a szülés után is pár nappal, kb. 2 hétig tartott....:-( de aztán okés volt...:-))

Szerintem a hormonok is belódulnak, attól is van..kinek boldogság, kinek meg ez jut....

Ne vetesd el, az egy iszonyat, nekem volt sajna abortuszom, szörnyű érzés...:'(

2015. nov. 16. 19:32
 4/37 A kérdező kommentje:

Budapesti igen, pár napom van dönteni tul. képpen, hogy mi legyen.

elsőnek:Nem hiszem h genetikai hulladék vagyok emiatt, magam sem értem mi a baj, hiszen ezt szerettem volna, most pedig már a hátam közepére se kívánom az egész ügyet.

Nem vagyok és sosem voltam ab.ellenes.

És ha elvetetem sem fogok magamra gyilkosként nézni...ugyan már.

2015. nov. 16. 19:35
 5/37 anonim ***** válasza:
22%
Ki mondta, hogy genetikai hulladék vagy? Ki mondta, hogy gyilkos leszel? Hát ennyi ésszel ne is legyen gyereked! Bolond ember...
2015. nov. 16. 19:40
 6/37 A kérdező kommentje:

3. válaszoló:

Köszönöm aranyos vagy:) Nagyon az elején vagyok, 6+3 napos. Még nem volt szívhang majd a héten megyek dokihoz, de ott már mondanom kell majd mit szeretnék.De mint ahogy te is mondtad amióta megtudtam, hogy mi a helyzet, azóta mintha kicseréltek volna, és ezek a depresszív gondolatok keringenek a fejemben, sírni tudnék komolyan. Mintha egy más ember lennék, vagyis mintha az eddigi életem helyett egy másikat kellene élni, félek ha nem vetetem el és megszületik és mégsem szeretem majd őt akkor már nem lehet visszacsinálni....

Ha meg műtét akkor még lehet később ha elég érett leszek, egyébként nem vagyok fiatal már...

Van, hogy pár órára nagyon pozitívan látom a dolgokat, utána két órával leteszem a voksom a megszakítás mellett, de az sem hagy nyugodni így tovább agyalok.

Nekem nem volt még abortuszom soha és terhes sem voltam még soha.

Próbálok a párommal beszélgetni sokat, de nem mindig nyugtat meg....

2015. nov. 16. 19:41
 7/37 A kérdező kommentje:

sűrített levegő:

ha valakit megölsz ahogy te is fogalmaztál, akkor azt gyilkosnak hívják az én olvasatomban...

A genetikai hiba ahogyan írtad, számomra pedig a genetikai hulladékkal simán összemosható.

ennyi ésszel ne ide kommentelj...inkább nem minősítelek:)

2015. nov. 16. 19:44
 8/37 anonim ***** válasza:
33%
Komolyan megölnéd a tervezett gyereked? Jesszus, jó sok abortusznak nézel elébe. Bennem is volt félelem, de erre nem gondoltam hogy kinyírjam szegényt.
2015. nov. 16. 19:51
 9/37 A kérdező kommentje:

ez nálam nem jön be...

ennyi idősen egy zigóta, egy tudattalan sejtcsomó.

2015. nov. 16. 19:56
 10/37 A kérdező kommentje:
10 éve élek szexuális életet egy abortuszom nem volt még! milyen jó sok abortusznak nézek elébe? ez hülyeség amit írtál. inkább ne is.
2015. nov. 16. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!