Volt olyan, mikor úgy érezted, hogy szinte biztosan összejött a baba, aztán kiderült, hogy mégsem? Miből gondoltad?
Igen. Görcsöltem de nagyon pedig menzesz előtt csak 1-2 nappal szoktam, akkor több nappal előtte volt. Tartott pár napig. Fáradt voltam mellette de az más, a műszakos munkarend mellett néha előfordult. Inkább ez a görcsölés ami miatt azt hittem. Elmúlt majd visszajött. Másnapra megjött a menzeszem. Nem értettem a helyzetet, még aznap csináltam egy tesztet ami negatív lett. Aztán amúgyis élénkpiros vérzés lett és a szokásos mennyiség, így tiszta volt, hogy tévedtem.
Utólag érdekes, hogy akkor még annyira nem voltam benne a beágyazódásban meg ilyenekben, de most, amikor tényleg terhes lettem, ugyanazokat a görcsöket éreztem újra, bár most már tudtam, hogy mi minek az ideje.
Az eset után miután megjött nem foglalkoztatott, úgy gondoltam, csak beképzeltem, nem történt semmi. Viszont újra ezekkel a dolgokkal találkozni és utána pozitívat tesztelni.. Kicsit bennem van, hogy lehet nem tévedtem nagyot, csak nem tudott akkor beágyazódni a petesejt, már sosem derül ki.
Persze, szerintem aki nagyon rá van állva a gyerek témára, az mind átesik egy ilyenen. Én azért éreztem úgy, mert nagyon vágytam rá. Folyamatosan együtt voltunk 2-3 naponta, én nem számolgattam, nézegettem a pé.st. Aztán az volt a legrosszabb szembesülés, mikor férjemmel bent ültünk a wcben, megcsináltam a tesztet és ahogy felálltam meg is jött. Ott nagyon összetörtem.
Azóta már útban a 2. baba :) Tehát kitartás, csak egyszerűen nálunk az segített, mikor nem azért voltunk együtt, hogy gyerekünk legyen, hanem mert kedvünk volt hozzá és élvezni akartuk ezt a dolgot. Ahogy sikerült így átprogramozni az agyam, rá 1 hónappal már terhes is lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!