Missed ab után volt már akinek 2hónap alatt összejött a baba? Ha igen volt e vmi probléma a baba várás során?
Szia köszönöm szépen és gratulálok ! :)
nekem is 2x megjött de most nem 5.ére vártam ugye de semmi csináltam tesztet de gondolom túl korai volt :$
szia_! nekekm is ez volt, 2 mensi jött meg,teljesen egészséges kisfiam lett, gondtalan terhességem volt...pont a kiírt napon született...
most egy éves, itt magyaráz mellettem és eszi a sült húst :)
drukkolok!
Szia
köszike gratulálok a kisfiadhoz :)
teljesen tanácstalan vagyok mivel 1másik kérdésemre az volt a válasz h biztos h nm vk terhes mert az ab miatt még rendszertelen stb stb de azért bízom benne 1hete késik lassan :s
Az első vetélésem utáni második menzeszre teszteltem pozitívat. Aztán a kistesónál megint vetéltem és rá a harmadik menzeszre teszteltem pozitívat.
Bár mintkét esetbed szedtem méhpempőt, nem tudom ez mennyire segíthetett.
De ha nagyon korai vetélésed volt és a doki igazolja, hogy minden "kiürült", akkor akár azonnal is teherbe eshetsz. A dokim úgy magyarázta, hogy még nagyobb is az esélyed, mert a szervezeted fel van már húzva, mint egy tenyészkancának. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!