Teherbeesés ószer mellett, előfordulhat? Akkor is ha nem volt semmi probléma?
Figyelt kérdés
Ciklusom 30. napján vagyok. Ami amúgy 25-32 napos. Óvszerrel védekeztünk, amivel nem volt gond. Nem vettük észre hogy kilyukadt volna. Néhány napja hányinger gyötör, ingerlékenyebb vagyok, fájnak a melleim, és állandóan éhesnek érzem magam. Pont mint a második terhességemnél. Visszont a derekam is fáj és a hasam is. Pont mint mielőtt meg akar jönni. Eléggé félek. Több okbol kifolyólag is nem lenne jó ha terhes lennék. Lehet, hogy csak a félelem miatt képzelem be a tüneteket?2014. nov. 8. 19:38
1/11 anonim válasza:
Lehet. De ha terhes is vagy, nem vagy vele elkésve.
2/11 A kérdező kommentje:
Leírom a helyzetem, hogy érthető legyen. Tudom, hogy sokan le fognak majd nézni, de ez most nem fontos. Szóval fiatalon szültem. Van két fiam az egyik 3 éves a másik egy lesz hamarosan. Mind kettő császárral született. A második műtét allatt felléptek komplikációk. Nagyon sok vért veszítettem, az orvosom alig bírt összevarrni. A vérnyomásom annyira leesett hogy dopamint vagy atropint már nem emlékszem pontosan de valamelyiket kaptam. A felépülés nagyon lassú volt, és nehéz. Ez a dolog egyik része. Most jön a másik amire annyira nem vagyok büszke, de megváltoztatni nem tudom a múltat, és ezen részét nem is akarom. Szóval gyest kapok és családit, a férjem dolgozik de nem keres túl sokat. Összesen 150 ezer jobb napokon 160 ezer a keresetünk. Ebből élünk négyen. Fizessük a lakástörlesztőt a rezsit. A legolcsóbb dolgokat kell megvennünk. Ott spórolunk ahol csak tudunk. Minden maradék pénzünket a gyerekekre költjük, hogy nekik meglegyen mindenük. Most tavasztol lenne munkám, igaz csak takarítás, de fizetést kapnék érte. Lenne rá esélyem hogy picit jobb életet biztosítsak a gyerekeknek. Ha nem lenne a családom meg a folyószámla hitel nem tudom mi lenne velünk. Ráadásul a ház amit vettünk azon is van felújítani való. Szóval egy harmadik terhesség nagyon nagy baj lenne. Nem tudnám felnevelni, nem tudnám eltartani. Bármennyire szeretném. De a lelkem egy része belehal ha arra gondolok, hogy el kell vetetnem, hogy meg kell ölnöm a saját gyerekemet. Pedig mindig annyira vigyázunk, nem értem miért velünk történik ez. Bárcsak vaklárma lenne.
2014. nov. 8. 19:59
3/11 anonim válasza:
Menj el jövő héten orvoshoz. Akármi az eredmény, megnyugszol tőle, és el tudod dönteni, hogyan tovább.
Ilyen helyzetben tényleg nem hiányozna még egy gyerek, remélem hamarosan jobb lesz.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem, tényleg nem. Nagyon félek. Már beszéltem anyukámmal is. Ő azt mondja biztos nem vagyok terhes. Remélem igaza van. De azt is hozzá tette, hogyha mégis akkor ne tartsam meg. Fél hogy belehalok még egy műtétbe.
2014. nov. 8. 20:24
5/11 anonim válasza:
Nincs mitől félned még. Ha vaklárma, akkor azért, ha meg nem az, simán el tudod vetetni. Nem kellemes, de veszélytelen. Te vagy a fontos, meg a családod. Nyugi.
6/11 A kérdező kommentje:
Igen el tudom vetetni, ez igaz. De mégis az én gyerekem lenne ő is. Aki sajnos nem születhet meg, több okból. Én pedig egy gyilkos leszek. Vagy válallom és belehalok a szülésbe vagy ő hal bele a nélkülözésbe a testvéreivel együtt. Vagy a meglévő két gyerekem marad anya nélkül. Egyik megoldás sem túl jó.
2014. nov. 8. 21:01
7/11 anonim válasza:
Ebben az esetben a férjeddel kell megértetni valahogy, hogy márpedig szex itt még egyszer nem lesz. Az sem egy egyszerű kihívás. :)
8/11 anonim válasza:
Ha rendesen tettétek fel az óvszert méretileg passzolt es valóban nem szakadt ki(aktus után ellenőrizve pl vízsugárral) akkor nem lehet teherbeesni.
9/11 A kérdező kommentje:
Évek óta egyszer sem volt vele semmi gond. Lehet hogy csak túlparázom. De a fennt leírtak tekintetében szerintem ez teljesen érthető.
2014. nov. 8. 21:08
10/11 anonim válasza:
Sajnos a testvérem barátnője pontosan így esett teherbe. Egyikük sem akart még babát, egyetemisták voltak, pontosan tudják, milyen gumi kell és hogy mennek a dolgok, mégis becsúszott a baba. A lány volt leginkább meglepődve, aztán a tesóm. Nyilván mindenki mutogatott, hogy ez van, ha nem védekeztek, de védekeztek. Szóval létezik ilyen sajnos, és vannak helyzetek, ahol vállalhatatlan a baba. Ha megtartod őt, azzal a meglévő kettőt veszélyezteted, ez szerintem nem éri meg. Sajnálom, kívánom, hogy forduljon jobbra a sorotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!