Párommal gyereket terveztünk, hónapok után összejött. Amióta megláttam a tesztet, mintha minden összeomlott volna bennem. Mit tegyek?
Szia, én irtam elsőként, hogy én is így voltam, latom azóta sokan írtak, nagyon örülök és tök jó, hogy ennyi alkalmtlan anya :-D győzköd téged.
Még van időd dönteni, de figy, amennyire én rettegtem, most ugyanannyira imádom a gyerekemet, és bar szinte minden másnap kitekrném a nyakát, olyan hisztérika :-D, de be kell lássam, hogy ez életem értelme, sava-borsa, legnagyobb szerelme, mindensége, ezért vagyunk a földön, nem másért, őértük.
Hidd el megjön minden ami kell, az érzések, az anyaság, mert nem megoldod,megoldjátok bármi is jön.
Szia!
Bízom benne,hogy a számotokra a legjobb döntést tudod majd hozni. Egyébként férjed mit mond erre? Beszéltél Vele a félelmeidről? Mert ha nem is tartjátok meg,akkor szerintem ennek mindenképpen a kettőtök döntésének kell lennie.
A félelmed ismerős! 22éves voltam mikor próbálkozni kezdtünk,mivel azt mondták lehet nem lehet majd gyerekem. Első hónapban sikerült. Elöször nem is akartam elhinni,aztán sírógörcsöt kaptam és annyira kilátástalannak láttam a jövőt. Persze én sosem vetettem volna el a várva várt gyerekem,mert mi van ha már nem lehet...Aztán mikor az első uh.on láttam,nekem is csak egy kis pöttyöcskének tűnt..nem éreztem semmit. De mikor 5perc után megtaláltuk a szívhangot teljesen átszellemültem. Onnantól kezdve tudtam,hogy ő él és ő a mi szerelmünk gyümölcse. Vér a vérünkből...
Most 24 évesen a 2. babánkat várom. Amióta megszültem teljesen más ember lettem. Van értelme az életemnek. Hidd el egy gyermek rengeteg boldogságot hoz majd az életedbe.
Természetes,hogy félsz,hiszen mindenki fél az ismeretlentől,de nem gondollak szívtelen embernek..főleghogy tervezett baba volt.Biztos vagyok benne,hogy jó anya lennél!
Kérd szakember tanácsát még a döntésed előtt,biztosan segítene!
Kívánom ,hogy a legjobban tudj dönteni :)
Úristen kérdező tervezitek a gyereket most meg elakarod vetetni te jó isten. Tudod h hányan szeretnének gyereket és sajnos nehezen tud teherbe esni te akki neked meg könnyen megadatott te meg el akkarod dobni ez szomorú. :(
Neked nm valló gyerek sose szülj te nm vagy anyának valló.
Köszönöm a sok -sok pozitív gondolatot nektek:)
Sokat gondolkodtam, és úgy érzem hagyom magam sodortatni kicsit az árral. Ha a szívhangnál vagy az UH-nál jön az érzés akkor megtartom, ha nem jön és inkább menekülnék akkor nem. Lehet, hogy anyukámmal való kapcsolatom is megbélyegzi a dolgot, egy kicsit több támogatás jó lenne a környezetemből. A párom már most nem bírja elviselni a hisztijeimet ami szerintem a felborult hormonok és a kétségbeesés eredménye. Elm. szerint ha ilyen lesz ez a 9 hónap akkor ő menekül majd innen. Ez is nagyban hozzájárul a döntésemhez majd. Illetve ketten szerettünk volna az igaz, de most a fejemhez vágta, hogy én akartam annyira, és én figyeltem az optimális időpontot a teherbeesésre, ami mind igaz, de rosszul esik, hogy "rámkeni". Igaz, most sok dolog miatt kifakadtam, de ez szerintem ösztönös, hogy a nő a biztonságban, az otthonosságban szeretne utódot nevelni. Ezért harcolok. De valahogy a visszájára fordult minden és hirtelen ezek miatt a kijelentések miatt megijedtem még jobban.
Akik nem értik és ócsárolnak:Igen tervezett és mégis megijedtem, nyilván nem tudtam előre, hogy ezt fogom érezni illetve én sem ezt "akartam"érezni, de így alakult ezt nem tudja az ember befolyásolni.
Kívánom nektek, kedves hitetlenek, hogy soha ne érezzétek ezt!Illetve sajnos arról én nem tehetek,hogy másnak nem lehet gyereke. Emiatt én hadd ne érezzem magam rosszul.
Te rosszul érzed magad mikor jókat eszel? Eszedbe jut, hogy másnak nincsen és nem is vehet enni magának pl. teszem azt húst vagy egyéb "extrább" élelmet?Pedig jó lenne ha elmenne az étvágyad minimum mert más ilyet nem ehet. NA ugye.
#23 és #25
Na látjátok, ezért vetem meg mélységesen az ilyen embereket, mint ti vagytok.. Köpködni tudtok, segíteni nem.
Az sem mentség számotokra, amikor egy abortuszon átesett nőt gyaláztok, de ez itt ráadásul egy olyan helyzet, ahol a kérdezőnek biztatásra, jó tanácsokra lenne szüksége, hiszen csak annyi történt, hogy bepánikolt.
De nem..ti köpködtök, mocskolódtok és totálisan alkalmatlannak tituláljátok.
Hánynom kell tőletek.
Arról pedig nem a kérdező tehet, ha ti/mások nem tudtok teherbe esni.
Már privátban is kapom az üzeneteket, hogy vetessem el a kölkömet és a továbbiakban nagyon jól védekezzek.
Illetve leku*rvázott, és gyilkosnak titulált.
Végülis ez a gyakorikerdesek.hu, szabad véleménynyilvánítással. Csak nem értem miért fáj másnak az élete ennyire. Meg az én sorsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!