Ki nem várja jövőhét péntekre? Azaz február 26-ra?
Szia A.
Én sem nem tudok nem gondolni rá!
Próbáltuk 5 hónap ezelőtt, hogy csak akkor szeretkezünk,ha jól esik, nem gondolok a gyerekáldásra stb. És nem jött a baba. Azóta ha megpróbálunk többet együtt lenni, mégsem jön. Pedig még mindig nem vagyok görcsös, hőt nem vezetek,nem ovutesztelek, teákat nem iszok, és még nem sírok mikor megjön a havim. És még sem jön a baba.
Mi lesz ha mindezeket csinálni fogom?
15 hónap.Belegondolni is rossz. Voltatok már dokinál?
Ovutesztelsz vagy hasonlók?Van már gyereked?
Nekem még nincs.Ő lenne az első.De jövőhét pénteken meglátjuk,hogy mi lesz.
Menzi előtt 1 nappal már szoktam tesztelgetni,de most eldöntöttem,h. nem költöm a pénzem tesztre.Csak ha 1 hetet késik. Ugyanis mindig azzal áltatom magam,h. még túl korán csináltam a tesztet, és veszek újabbakat.Minimum 1600 ft 1 ciklusban a tesztelés.És persze az is nega.Aztán késik egy két napot a menzim, a hőm magas, és veszek egy újabb tesztet.
ÁÁÁ szóval ezt nem lehet sokáig bírni épp ésszel.
Ily
Szia Ily! :)
A. vagyok.
Már van gyermekem. A 2. férjemmel próbálkozunk a közösön. Voltam novemberben lapar műtéten+hiszteroszkópián. Kiderült hogy a lányom születése után úgy kikapartak, hogy megsérült a méhfal. Ezt a műtét során remélhetőleg sikerült orvosolni, és ebben a hónapban már próbálkozhattunk újra.
Így hát csak reménykedni tudok...
Nem figyelek semmit, nem ovutesztelek, nem hőmérőzöm, bár a peteérést meg szoktam érezni.
Sajnálom, hogy ennyi pénzt kidobtál a tesztekre, de tényleg nem szabad.
Drukkolok magunknak!
Szia Enci!
Tegnap megmértem a hőmet, 37c volt.Ma megmértem, szájban 36.8 volt. Szóval szerintem nem sikerült ebben a hónapban sem a baba.Ahogy írtam,az utolsó héten szoktam hőmérőzni, és eddig mindig felfele ment, nem lefele. Novemberben terhes lettem,ott a hőm nemvárt előtt 4-5 nappal ,már 37.4C volt, és csak emelkedett.Sajnos az a terhességem, 6 hetesen elhalt.Azóta sem volt olyan magas a hőm, úgyhogy tudat alatt az elmúlt hónapokban tudtam,h. nem sikerült, de akkor is teszteltem agyba főbe.Mikor terhes lettem, a nemvárt előtti napokban nagyon álmos voltam, majd kijött nagyon sok pattanás az arcomon.Ezek egyértelmű jelek voltak nálam.Na meg a nagy mellfájdalom.Nem szokott fájni de akkor nagyon fájt.
Egészséges vagyok, legalábbis úgy gondoltam,és a babámmal a 7. hétre voltam bejelentkezve a dokihoz.(Főleg úgy, hogy másodjára összejött.) Már nagyon bánom, h. olyan sokára halogattam, legközelebb,ha a terhesség gyanúja felmerül rohanok vele dokihoz.Azt hittem, újra másodjára harmadjára összejön de nem.
Enci! Simán jönni fog az a picúr, lehet ebben a hónapban.
Mindjárt itt a péntek, tesztekre fel!!!:)
Ily
szia Ily, koszi a biztatast, mar nagyon gondolkodom, hogy holnap reggel megcsinalok egy tesztet, mert en 24-25re nem varom.Meglatod fentrol valaki gondol rank es lesz hamarosan babo!
Enci
Sziasztok! Na,mi újsi?
Nekem az a fura, hogy mensi előtt fájni szoktak a melleim és most semmi... Bár jelentene ez valamit!
A.
Szia A.
Nekem tüneteim nincsenek, hőm a béka feneke alatt van.Mostmár tuti nincs baba.Ebben az évben sem babázok.
Szóval nem fáj a melled, és pedig szokott.Igen, ez is lehet tünet:)
Ha novemberben nem vetéltem volna el,már 22 hetes lennék kb, és már szép nagy pocim lenne.:( Ez van.
Enci, te teszteltél ma?Mi újság?
Sziasztok!
Tegnap este nekem is volt valami barnás pecsételésem...:(
Tehát meg fog jönni...:(
Nektek hajrá!
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!