Jövő hét péntekre NEM várom. Van még itt valaki hasonló helyzetben? :-)
Figyelt kérdés
Tudom, türelmetlen vagyok... de úgy szeretnénk már babót... jövő pénteken kell megjönnie, tiszta idegölő ez a várakozás... Ti hogy vagytok ezzel? Másnak is ilyen nehéz türelmet gyakorolni? :)2011. júl. 22. 15:40
1/9 anonim válasza:
"babót"? Tolkien-rajongó vagy? :D
2/9 anonim válasza:
nekem kedden kellene megjönnie.
nem tervezett baba lenne de én nagyon örülnék neki.azért reménykedek meg nem is:)
teszteltem már a héten de az negatív lett.
majd meglátjuk mi a helyzet.
drukkolok neked!:)
3/9 anonim válasza:
Szia. Én jövő szombatra nem várom. Én is alig bírom kivárni, hogy végre tesztelhessek. :) Úgy érzem, most sikerült. :)
Érzel valamit? Első baba lenne? Görbét vezetsz?
4/9 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem vagyok egyedül :) Első baba lenne, nagyon várjuk :) Görbét nem vezetek, bár itt gyakran látom hogy milyen sokan csinálják, lehet hogy én is elkezdem :) Tünet semmi sincs, ha csak az nem, hogy magasabb a hőm pár napja. De inkább nem beszélek be semmit magamnak :) Nagyon szorítok mindenkinek :)
2011. júl. 22. 16:39
5/9 anonim válasza:
Nekem tegnap kellett volna megjönnie, eddig semmi, de nem merek tesztelni, nehogy negatív legyen. Úgy döntöttem, hogy vasárnapig reggel megcsinálom. Esetleg hétfőn, remélem addig nem lesz semmi.
6/9 anonim válasza:
Sziasztok!
Csatlakozom én is hozzátok, én keddre nem várom. Én nagyon türelmetlen ember vagyok, éppen ezért csalódtam már sokszor amikor idő előtt el lőttem a teszteket... Most nem tesztelek addig amíg nem késik, már 2éve várunk a csodára :)
Cicifájdalmon kivül semmi tünetem sincs.
Drukkolok Nektek :)
7/9 anonim válasza:
második vagyok.nekem reggel megjött:(
drukkolok nektek!
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( No de majd legközelebb, nagyon szorítok Mindenkinek!!!
2011. júl. 25. 08:48
9/9 A kérdező kommentje:
Hogy álltok lányok? Mi a helyzet? Éreztek valamit? Nekem majd szétrobbannak a cicijeim... de próbálom nem belemagyarázni, hátha mégsem a babó jele...
2011. júl. 25. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!