Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 20-ra? Beszéljünk...

Ki nem várja 20-ra? Beszéljünk hogy kinek hogy alakul a nem vártig :-)

Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 13:33
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:
Manó sajnálom nagyon de ne legyél szomorú és ne add fel!!
2015. okt. 15. 13:51
 52/60 A kérdező kommentje:

Ki hogy van? Manó mi újság nálad?

Tesztelt valaki? Végül is már pár nap van nemvártig, én próbálkoztam egy 10 -es walentinnal halvány lett nem olyan erős de látni lehetett, erre meg örültem és egy clearblue tesztet is előttem tegnap és totál negatív lett.a hányinger elmúlt, a melleim fájnak ugyanúgy, és még mindig bőven van fehér folyásom, és tegnap este óta enyhe meg jön érzésem van, a bal oldali petefészkem érzékeny szurkál tegnap óta. Gyanús vagyok magamnak de!már sok három év, és így túl szép lenne 😔 újabb tesztet már nem merek csinálni, lehet meg kéne várni a nemvárt napját, mert így is le lombozott a tesztelés.

2015. okt. 17. 08:04
 53/60 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!

Kérdező:nekem még van egy nap ,hogy megjöjjön!múltkor is 4-dik napra jött meg!! én már csak várom ,hogy megjöjjön és vége legyen ennek a ciklusnak!!

Manó!

2015. okt. 17. 08:55
 54/60 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Sajnos meg fog jöni, ma elkezdtem görcsölni nagyon, és picit rózsaszín fehér folyásom van, most hamarabb jön meg, lehet mert hamarabb volt ovulációm? :-o túl szép lett volna a halvány valentin teszt, sajnos becsapott!

Most nem mondom új hónap Új remény, mert novemberben ct-re kell mennem.

És ti lányok hogy vagytok? Tesztelt valaki? És Manó mi van veled?

2015. okt. 19. 13:36
 55/60 A kérdező kommentje:
Meg jött 😢
2015. okt. 19. 16:04
 56/60 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Holnapra nem várom. Általában nincs semmilyen pms tünetem, max. rögtön előtte, ahogyan most is érzem, hogy enyhén görcsölget a hasam, szóval ez most nekünk sem sikerült:(
2015. okt. 20. 13:29
 57/60 vnebrigi ***** válasza:

Sziasztok!

Kedves Kérdező! Sajnálom! :( Drukkolok, hogy következő hónapban sikerüljön!!!

Én hoztam megint egy tesztet, tegnap esti pisiből, ma reggel fényképeztem, 5 percen belül kijött a második csík. Már 3 napja késik... nem kellene erősebbnek lennie a második csíknak? Szerintetek mikor ismételjem meg a tesztet, amikor biztosan erősebb lesz a kontroll csík?

[link]

2015. okt. 21. 10:22
 58/60 A kérdező kommentje:

Brigi. Xepil? Mer ha igen akkor az xepil későn és halványabban mutatja a terhességet. Próbálj egy Gabriel tesztet, ha az is szépen mutatja akkor szerintem jövő héten már mehetsz az orvoshoz,és örülök neki hogy neked sikerült.

Mindenképp írj még és képet is linkelj 😊

2015. okt. 21. 18:07
 59/60 vnebrigi ***** válasza:
Kedves Kérdező! Igen, Exepil volt, de ma vettem két digitális Cilearblue tesztet, gondoltam az már biztosabb eredményt ad... nem is bírtam ki, délelőtti (nem első) pisiből megcsináltam és negatív lett. Egy kicsit elkenődtem, most nem értem mi van. Mindenhol azt mondták, hogy ez tuti eredményt ad... de a tájékoztatóban meg az volt, hogy együttlét után legalább 19 napot kell várni, az nekem meg a mai nap, és akkor ad biztos eredményt. Most nem tudom, hogy még várnom kell az újbóli tesztre vagy megjön... :(
2015. okt. 22. 13:47
 60/60 A kérdező kommentje:
Az is lehet hogy csak a stressz miatt késik neked Brigi a digitális clearblue az nagyon jó teszt! Xepil szerintem téves volt.
2015. okt. 23. 11:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!