Ki nem várja 20-ra? Beszéljünk hogy kinek hogy alakul a nem vártig :-)
Ki hogy van? Manó mi újság nálad?
Tesztelt valaki? Végül is már pár nap van nemvártig, én próbálkoztam egy 10 -es walentinnal halvány lett nem olyan erős de látni lehetett, erre meg örültem és egy clearblue tesztet is előttem tegnap és totál negatív lett.a hányinger elmúlt, a melleim fájnak ugyanúgy, és még mindig bőven van fehér folyásom, és tegnap este óta enyhe meg jön érzésem van, a bal oldali petefészkem érzékeny szurkál tegnap óta. Gyanús vagyok magamnak de!már sok három év, és így túl szép lenne 😔 újabb tesztet már nem merek csinálni, lehet meg kéne várni a nemvárt napját, mert így is le lombozott a tesztelés.
Sziasztok!!
Kérdező:nekem még van egy nap ,hogy megjöjjön!múltkor is 4-dik napra jött meg!! én már csak várom ,hogy megjöjjön és vége legyen ennek a ciklusnak!!
Manó!
Sziasztok.
Sajnos meg fog jöni, ma elkezdtem görcsölni nagyon, és picit rózsaszín fehér folyásom van, most hamarabb jön meg, lehet mert hamarabb volt ovulációm? :-o túl szép lett volna a halvány valentin teszt, sajnos becsapott!
Most nem mondom új hónap Új remény, mert novemberben ct-re kell mennem.
És ti lányok hogy vagytok? Tesztelt valaki? És Manó mi van veled?
Sziasztok!
Kedves Kérdező! Sajnálom! :( Drukkolok, hogy következő hónapban sikerüljön!!!
Én hoztam megint egy tesztet, tegnap esti pisiből, ma reggel fényképeztem, 5 percen belül kijött a második csík. Már 3 napja késik... nem kellene erősebbnek lennie a második csíknak? Szerintetek mikor ismételjem meg a tesztet, amikor biztosan erősebb lesz a kontroll csík?
Brigi. Xepil? Mer ha igen akkor az xepil későn és halványabban mutatja a terhességet. Próbálj egy Gabriel tesztet, ha az is szépen mutatja akkor szerintem jövő héten már mehetsz az orvoshoz,és örülök neki hogy neked sikerült.
Mindenképp írj még és képet is linkelj 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!