Szerintetek ez már alakul?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Még van kb 3-4 napom a menziig,csak vannak tüneteim,így csináltam egy tesztet.Még később fogok tesztelni de nagyon türelmetlen voltam bevallom ☺Szerintetek ebből lehet baba?
2015. júl. 15. 12:58
2/24 anonim válasza:
Én sajnos nem látok második csíkot, e 3-4 nappal menses előtt ez rendben is van. Próbálj várni addig a következő teszttel.
3/24 anonim válasza:
Szia. Sajnos én sem látok, de még korai. Türelem! :)
4/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ!Előben azért kivehetőbb😊reménykedem nagyon ☺
2015. júl. 15. 13:03
5/24 anonim válasza:
Ezt múlt hónapban is eljátszottad.... Most ez lesz minden hónapban amig teherbe nem esel?
Negatív ez a teszt is sajnos.
6/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves válaszod neked is.múlt hónapban bizony volt baba de sajnos elvetéltem az orvos hibájából az 5.héten.De azért köszönöm ☺
2015. júl. 15. 13:11
7/24 anonim válasza:
Bcso, de ilyen nincs: "elvetéltem az orvos hibájából az 5.héten"
Az 5. héten a vetélést senki nem tudja megakadályozni, ha a terhességgel valami nincs rendben - és ez nem az orvos hibája.
Ezt CSAK akkor állíthatnád, ha valami gyógyszerrel vagy eszközzel megindította volna a vetélésst!
8/24 anonim válasza:
Hogy érted hogy az orvos hibájábol?
9/24 A kérdező kommentje:
Örülök Drága,hogy jobban tudod.😊Sajnos olyan durván vizsgált meg,hogy ott a vizsgálat után el is öntött a vér.De szerintem örülj,hogy neked nincsenek ilyenekkel nehézségeid.
2015. júl. 15. 13:18
10/24 anonim válasza:
Ha ennyire érzékeny vagy, ne engedd, csak az ultrahangos vizsgálatot, úgy nem lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!