Szerintetek ez már alakul?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Még van kb 3-4 napom a menziig,csak vannak tüneteim,így csináltam egy tesztet.Még később fogok tesztelni de nagyon türelmetlen voltam bevallom ☺Szerintetek ebből lehet baba?
2015. júl. 15. 12:58
11/24 anonim válasza:
pont ma csináltam egy tesztet 3 nap késés után. Ugyan ilyennel tesztet használtam. Neked nem látok rajta semmit, de ez még nem is jelent semmit.
az enyém ilyen lett. nekem is 1 év után jött össze. Úgyh elhiszem h türelmetlen vagy de értelme nincs. Drukkolok.
12/24 A kérdező kommentje:
Sajnos nem gondoltam,hogy probléma lehet egy ilyen vizsgálatból 😕 de legközelebb nem hagyom.
2015. júl. 15. 13:26
13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,aranyos vagy!Szívből gratulálok a babádhoz 😊
2015. júl. 15. 13:27
14/24 anonim válasza:
Tényleg ne hagyd magad legközelebb. Várj még pár napot. Jobb az úgy. Nem jó ez a találgatás. Kínzod csak az idegeidet.
Köszönöm a gratulációd, remélem pár nap múlva én is fogok neked. :) Kitartást!
15/24 anonim válasza:
Mobilról látom amit te látsz szerintem, ilyen már nekem is volt az xepil, sajnos baba meg nem. Ha erősödni fog az jó jel, drukkolok. Ilyen mészároshoz meg ne menj még egyszer!
16/24 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok mindannyian.Remélem azért nem fog átverni az x epil teszt ☺ mindenképpen megírom,hogy mi lesz a végkifejlet ☺ köszönöm a drukkot ☺
2015. júl. 15. 13:37
17/24 anonim válasza:
Telorol vagyok,látom amit te is,de nem ázott el egy kicsit?Száradás után hogy néz ki?Latszik ugy is?Reményre ad okot de ne éld bele magad :) szívből kívánom hogy a következő szép pozi legyen :)
18/24 A kérdező kommentje:
Szia Kedves utolsó válaszoló!Nem ázott el ,száradás után is jól kivehető.Köszönöm a drukkolást neked is.Nagyon örülnék ha most tényleg sikerülne a baba ☺
2015. júl. 15. 15:25
19/24 anonim válasza:
Szia! Teszteltél ma? Én láttam, mire gondoltál, és drukkoltam Nektek, szoval irj, ha van valami fejlemény:)
20/24 A kérdező kommentje:
Szia.De aranyos vagy ☺ nagyon köszönöm,hogy érdeklődsz.Ma vettem egy másik tesztet szerintem reggel megcsinálom és mindenképp írok,hogy mi lett az eredmény.☺
2015. júl. 17. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!