Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 20-ra? Beszéljünk...

Ki nem várja 20-ra? Beszéljünk hogy kinek hogy alakul a nem vártig :-)

Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 13:33
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:

szia! igaz én 10.-ére nem várom. Most ilyen a görbém:

[link]

te vezetsz görbét? Ha 20.-ára nem várod akkor kb most vagy tegnap lehetett ovud.

2015. okt. 7. 18:40
 2/60 A kérdező kommentje:
Nem vezetek görbét, csak figyelem magam és a jeleket. Éreztem tegnap és ma is a petefèszkeim, és alhasi meg jön érzésem volt ma is délelőtt, de mostanra el múlt. Nagyon izgulok hogy sikerül e a baba el kezdtem vitamint szedni és méhpempőt.
2015. okt. 7. 19:38
 3/60 anonim ***** válasza:
én cickafarkfű és palástfű teát iszom. Ez az első teás hónapom, és már 9 hónapja próbálkozunk. Te?
2015. okt. 7. 19:54
 4/60 anonim ***** válasza:
Én 17 körül nem bárom. Nekünk kis tesi lenne. De edig nem sok sikerrel. Lassan 2 éve.
2015. okt. 7. 20:44
 5/60 anonim ***** válasza:

Én 22-re nem várom, első próbálkozós hónap. Az ovu tesztektől kivagyok, a mikroszkóp páfrányos, az LH teszt full negatív... Legalább lennének egyértelmű jelek... Remélhetőleg holnap, a 14. napon.

Hajrá mindenkinek :-)

Cs.

2015. okt. 7. 22:45
 6/60 A kérdező kommentje:

Bocsi lányok hogy most írok de este olyan fej görcsöm volt a méhpempő miatt, és ma is reggel fej fájdalomal ébredtem, hogy algopirint kellet inom.

Tegnap este észre vettem pisilés után hogy bő fehér folyásom volt ami furcsa mert még tegnap előtt nyúlós volt 😐

A melleim majd szét duranak, nem szokott közép időben így fájni, szinte ég. Most minden sokkal másabb a méhpempő miatt, remélem h jótékony hatása miatt van így.

Múlt hónapban volt kettő éve hogy próbálkozunk babával. De nálam minde oké a férjemnek kissé lassúak a fickói de már kettő hónapja tuningolós vitamint eszi, plusz E vitamint szed, szóval ez a hónap most nagyon, nagyon izgalmas lesz.

Jaaa és köszike hogy írtok lányok,

Ha nem vagyok fent nyugodtan írjátok, én is meg írom ha bármi történik..

Azt még hozzá tenném hogy, csak három napig tartott a menstruációm ami egyébként 5-7 napig szokott. Szeptember 21-tol 24 -ig akkor már el is múlt. Ez is fura..

2015. okt. 8. 07:30
 7/60 anonim válasza:
Én 10.re nem várom. Eddig olyanok a tünetek, mint mensi előtt, bár nekem 1 héttel előtte szurkált. A mellem tuti nőtt vagy 1-2 méretet, a bimbik égnek:) Ami eddig nem a megszokott, hogy nekem mensi előtt 1 héttel, vagy pár nappal mindig szépségesen pattanásosodik a bőröm. De az az igazi nagy :D Most viszont az ég világon semmi. Első próbálkozásunk, nem merek még reménykedni :)
2015. okt. 8. 08:18
 8/60 anonim ***** válasza:

Én 21-re nem várom. Bárcsak sikerülne...

Drukkolok nektek!

2015. okt. 8. 10:27
 9/60 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!

Én is csatlakoznék !

Én 14-15-én nem várom !inszem volt 30-án és 1-jén !!

7-8 dpo-n vagyok ma!

Manó!

2015. okt. 8. 14:49
 10/60 anonim ***** válasza:

első válaszoló:nem lehet,hogy most 30 napos lesz a ciklusod?akkor viszont 11-re nem várod!bocs ha hülyeséget kérdeztem!!

Manó

2015. okt. 8. 14:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!