Ki nem várja 20-ra? Beszéljünk hogy kinek hogy alakul a nem vártig :-)
Akkor reménykedjünk ;-) manó.
És ti lányok hogy álltok tesztelt valaki?
Nekem hányingerem van, ha eszek és utána főleg, és melegem van reggel hőhullámok, olyan mintha terhes lennék, holnap nem eszem a méhpempőt hátha attól van, ma kinomban csináltam egy xepil tesztet, hátha gondoltam, terhes vagyok, mert a múlt havi menstruációm kevés volt és három napig is tartott, de negatív lett, ezért is gondoltam hogy ki próbálom ha nem eszem a méhpempőt.
1-es válaszoló::drukkolok!!!
Manó!
1 válaszoló, sajnálom hogy beteg lettél, de ha holnap nem jönne meg, minden kép csinálj tesztet, mert ha mégis sikerült a baba, akkor mened kell a házi orvoshoz, mert nem gyerekjáték az influenza terhesen el is lehet vetèlni.
Gyógyulj meg, és vigyázz magadra, írd meg Te is holnap hogy mi lett a teszt eredménye.
Sziasztok, tegnap este és ma reggel nem ettem méhpempőt, és mára nincs hányingerem, picit Émelygek de nem vészes, jól sejtettem hogy a méhpempő okozta a hányingert, tisztára olyan volt mint a terhességi hányinger, de lehet azért mert progi is van a méhpempőben, meg ezért is fáj a melleim, próbálok pozitív lenni, és bízni benne hogy hátha most sikerült.
Néha érzékeny mind a két petefèszkem és néha bele szúr, és van hogy oda lentre is be nyilal, testäpolò folyasom van bőven. Ez jó ugye lányok ovuláció után?
Sziasztok!!
Mizus veletek?
Na este éreztem azt a bizonyos mindjárt megjön érzést!
ez a ciklusom 30 napos lesz és ma vagyok 27 napon!
de míg használom a progi kúpot nem jön meg majd ha abba hagyom és rá 3 napra jön meg! de én még ilyet nem éreztem!!a mellem iszonyatosan fáj!! hát kíváncsi leszek ebből mi lesz!!
Mindenkinek drukkolok!!
Manó!
Ha három nappal vagy a nemvárt előtt, akkor ma is csinálhatnàl tesztet nem Manó??
Biztatóak a tüneteid :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!