Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 20-ra? Beszéljünk...

Ki nem várja 20-ra? Beszéljünk hogy kinek hogy alakul a nem vártig :-)

Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 13:33
1 2 3 4 5 6
 11/60 vnebrigi ***** válasza:
:) Én is 21-re nem várom, mint a 8-as hozzászóló :)
2015. okt. 8. 15:02
 12/60 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

Ma délelőtt megint meg jön érzésem volt, drukkolok a inszemes lánynak, és mindenkinek, alig várom hogy teszteljünk,

Reménykedem hogy lesznek pozitív tesztek.

2015. okt. 8. 16:23
 13/60 anonim ***** válasza:

Köszönöm a drukkot kérdező !!jó lenne már egy pozitív teszt!!össz-vissz 4 éve várjuk a babát és ez volt a 4-dik inszem!!

Manó!

2015. okt. 8. 16:29
 14/60 A kérdező kommentje:

4 év? Az nagyon sok sajnálom Manó. Mi is kettő éve várunk a kisbabàra, de őszintén szólva inkább három éve, mert akkor voltam terhes ami sajnos nem maradt meg.

Nem vagyok kár örvendő, sem rossz màju sem de olyan igazságtalan az élet, vannak akik egy éjszakás kalandbòl teherbe esik, vagy aki nem figyeli magát éjjel nappal, vagy akik pár havonta terhesek, mi meg fejre állhatunk, akkor sem sikerül :-o

:-(

De van olyan ismerősöm aki 11 évet várt mire teherbe esett.

Rólam most annyit hogy megint a meg jön érzésem van, nagyon remélem hogy jó jel.

2015. okt. 8. 18:02
 15/60 anonim ***** válasza:

hát elég sok a 2-3 év is!!

igen sajnos igazságtalan az élet!!sokszor a szívem szakad meg mikor tudom ész nélkül vannak együtt az emberek és terhes lesz és megy abortuszra!!na de ez nem a mi sorsunk ,nekünk meg kell küzdeni a babáért!

Manó!!

2015. okt. 8. 18:20
 16/60 A kérdező kommentje:
Így van pontosan ahogy mondod Manó.. Hmmm..nekünk ez jutott.
2015. okt. 8. 20:47
 17/60 anonim válasza:
Mi is várjuk a babát. Sajnos műtöttek ès összenövèseim is voltak. A doki azt mondta, hogy vagy most hozzuk össze, vagy kèsőbb lombikkal. Az összenövès èrintette a petevezetèkeket :( Izgulok ès remènykedem. Holnapra nem várom. A mellbimbómtól megőrülök úgy èg. Mintha ki lenne dörzsölve. Szurkolok nektek csajok!
2015. okt. 9. 07:18
 18/60 A kérdező kommentje:

Sajnálom utolsó válaszoló.

Már simán csinálhatnäl tesztet. Tudom rossz az össze nővès,'anno 'nekem is volt.

Kívánom neked hogy most sikeres legyen ;-)

2015. okt. 9. 09:42
 19/60 anonim válasza:
Tegnap csináltam,de negatív. Ha hétvégén nem jön meg,akkor hétfőn csinálok! Hát az a baj, hogy érzelmi hullámvasút van most. Egyszer elhiszem,hogy lehet, máskor meg félek,hogy áltatom magam,mert mivan ha záródott teljesen a petevezető? Mert műtétkor ráírták,hogy látszólag mindkettő záródott a szájadéknál a legszélén,de nem csináltak átjárhatóságit. Azt mondták próbálkozzunk és ha 6 hónapig semmi majd akkor csinálnak. :( Mert benne van,hogy nem teljesen záródott,vagy magától megnyílhat. Szóval idegőrlő.
2015. okt. 9. 11:33
 20/60 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom 😔 el hiszem hogy ideg örlő.de pontos szokott lenni a menstruációd akkor már tegnap kellett volna, még halványan is látszódnia a teszten, nem szeretnélek biztatni, hogy bele éld magad, mert én tudom milyen rossz érzés sajnos, utána kopani.

De hátha később volt ovulációd és később mutatja a teszt. De az idegeskedés sem tesz jót, próbáld el terelni a gondolatokat.

2015. okt. 9. 12:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!