Ki nem várja 20-ra? Beszéljünk hogy kinek hogy alakul a nem vártig :-)
Sziasztok!!
Kérdező :ma nem csináltam tesztet !
holnap szeretnék!!
első válaszoló:nagyon sajnálom,hogy nem sikerült!
Manó!
Sziasztok! :) jöv hét hétföre nem várom és ma, esti pisiből teszteltem egy pozit :) :) :)
3 napja hányás, mellfeszülés van, nagyon halvány pozikat csináltam, 10-essel, majd vettem ma facelle tesztet, 25-öst, határozott pozi, erősebb csíkokkal, mint eddig, de még nem olyan erős mint a kontroll. Majd holnap reggeli pisiből is megcsinálom, remélem erősebb csíkok lesznek és akkor hozok képet is. :)
Brigi, válaszoló! Örülök hogy van már pozitív tesztelő. Gratulálok szívből és boldog baba várást 😊
Ha jövő hét hétfőre nem várod akkor kerek egy héttel vagy a nemvárt előtt, akkor hamarabb volt ovulációd? Holnap várjuk a teszt képet.
Manó, írd majd meg mi újság nálad holnap ha tesztelsz.
Sziasztok!!
Negatív lett a tesztem !ma vagyok 12 dpo-n!
én már nem tudom mi is van de lassan nem érdekel!
4 év után kezdek besokalni így el kell gondolkoznom hogyan is tovább!
mindenkinek drukkolok!!
Manó!
Manó szerintem még ne add fel, tesztelj holnap is, hátha. Itt az enyém, sajnos borzalmas képet csinál a telefonom, ez a max legjobb. Élőben rózsaszín és rendesen lehet látni, még halvány csíkocska. ;) Reggel nem tudtam tesztelni, nagyon kellett pisilnem és már folyamatban volt a wc használatom, mikor eszembe jutott a teszt. Mondjuk nem görcsölök rá, mert még bármi történhet, lehet akár kémiaim is. Bár a tünetek elég erősek, de csak reménykedek. Hátha sikerült. Lehet hogy a tesztet meghagyom jövőhét hétfőre.
Kedves kérdező, igen, azt hiszem korai ovum volt, másképp számoltam, de ezek szerint nem nekem lett igazam.[url= [link]
Manó, még csak a 12 dpo voltál még ne ad fel! Még simán lehet pozitív, tudom nehéz, én is három éve várok rá.
Brigi, nagyon homályos a kép sajnos, de ha te látod előben akkor az jó jel, drukkolok neked 😊
Magamról röviden, a melleim oldalt fájnak elég kellemetlen és keményebb is, émelygek is, és hőhullámok jönnek elő, a sűrű krémes folyás meg van még, néha egy nap egyszer érzem a hasam lent, olyan mint a meg jön érzés, de aztán elmúlik mintha elvàgtàk volna. A méhpempőt azóta sem eszem, remélem hogy ezek a tünetek jót jeleznek.
Sziasztok. Nem bírtam ki, ma vettem egy Gabrielt, most esti pisiböl csináltam meg. Nagyon sokat erősödött. Remélem már ti is látjátok. :)
Sziasztok!
nekem nem sikerült ,ma is negatívot teszteltem (10-es tesztel)
abba hagytam a progi kúpot kb vasárnap kell megjönnie!
nekem ez volt az utolsó inszem (van még 2 lehetőségem)de nem veszem igénybe mert elegem lett!!
mindenkinek drukkolok!sok sikert!
Manó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!