Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 20-ra? Beszéljünk...

Ki nem várja 20-ra? Beszéljünk hogy kinek hogy alakul a nem vártig :-)

Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 13:33
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!

Kérdező :ma nem csináltam tesztet !

holnap szeretnék!!

első válaszoló:nagyon sajnálom,hogy nem sikerült!

Manó!

2015. okt. 12. 18:22
 42/60 vnebrigi ***** válasza:

Sziasztok! :) jöv hét hétföre nem várom és ma, esti pisiből teszteltem egy pozit :) :) :)

3 napja hányás, mellfeszülés van, nagyon halvány pozikat csináltam, 10-essel, majd vettem ma facelle tesztet, 25-öst, határozott pozi, erősebb csíkokkal, mint eddig, de még nem olyan erős mint a kontroll. Majd holnap reggeli pisiből is megcsinálom, remélem erősebb csíkok lesznek és akkor hozok képet is. :)

2015. okt. 12. 18:43
 43/60 A kérdező kommentje:

Brigi, válaszoló! Örülök hogy van már pozitív tesztelő. Gratulálok szívből és boldog baba várást 😊

Ha jövő hét hétfőre nem várod akkor kerek egy héttel vagy a nemvárt előtt, akkor hamarabb volt ovulációd? Holnap várjuk a teszt képet.

Manó, írd majd meg mi újság nálad holnap ha tesztelsz.

2015. okt. 12. 21:41
 44/60 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!

Negatív lett a tesztem !ma vagyok 12 dpo-n!

én már nem tudom mi is van de lassan nem érdekel!

4 év után kezdek besokalni így el kell gondolkoznom hogyan is tovább!

mindenkinek drukkolok!!

Manó!

2015. okt. 13. 10:33
 45/60 vnebrigi ***** válasza:

Manó szerintem még ne add fel, tesztelj holnap is, hátha. Itt az enyém, sajnos borzalmas képet csinál a telefonom, ez a max legjobb. Élőben rózsaszín és rendesen lehet látni, még halvány csíkocska. ;) Reggel nem tudtam tesztelni, nagyon kellett pisilnem és már folyamatban volt a wc használatom, mikor eszembe jutott a teszt. Mondjuk nem görcsölök rá, mert még bármi történhet, lehet akár kémiaim is. Bár a tünetek elég erősek, de csak reménykedek. Hátha sikerült. Lehet hogy a tesztet meghagyom jövőhét hétfőre.

Kedves kérdező, igen, azt hiszem korai ovum volt, másképp számoltam, de ezek szerint nem nekem lett igazam.[url= [link]

2015. okt. 13. 11:10
 46/60 vnebrigi ***** válasza:
2015. okt. 13. 11:12
 47/60 A kérdező kommentje:

Manó, még csak a 12 dpo voltál még ne ad fel! Még simán lehet pozitív, tudom nehéz, én is három éve várok rá.

Brigi, nagyon homályos a kép sajnos, de ha te látod előben akkor az jó jel, drukkolok neked 😊

Magamról röviden, a melleim oldalt fájnak elég kellemetlen és keményebb is, émelygek is, és hőhullámok jönnek elő, a sűrű krémes folyás meg van még, néha egy nap egyszer érzem a hasam lent, olyan mint a meg jön érzés, de aztán elmúlik mintha elvàgtàk volna. A méhpempőt azóta sem eszem, remélem hogy ezek a tünetek jót jeleznek.

2015. okt. 14. 07:57
 48/60 vnebrigi ***** válasza:

Sziasztok. Nem bírtam ki, ma vettem egy Gabrielt, most esti pisiböl csináltam meg. Nagyon sokat erősödött. Remélem már ti is látjátok. :)

[link]

2015. okt. 14. 19:24
 49/60 A kérdező kommentje:
Brigi. Látszik halványan, de ismét homályos a kép. De szépen kezd erősödni. Örülök neki és drukkolok ;-)
2015. okt. 14. 19:34
 50/60 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

nekem nem sikerült ,ma is negatívot teszteltem (10-es tesztel)

abba hagytam a progi kúpot kb vasárnap kell megjönnie!

nekem ez volt az utolsó inszem (van még 2 lehetőségem)de nem veszem igénybe mert elegem lett!!

mindenkinek drukkolok!sok sikert!

Manó!

2015. okt. 15. 11:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!