Uthrogestan kup munkahelyen?
Figyelt kérdés
Inszeminacio után vagyok, napi 3*1 huvelykupot kell hasznalnom holnap estetol. Azt olvastam /nem a betegtajekoztatoban/, hogy a hasznalata utan erdemes 1 orat fekudni.
Ez indokoltta teszi a betegallomanyt? Az orvostol kapott papiron szerepel ugyan, de az orvos szoban mondott velemenye szerint nem indokolt.
En szivesen dolgoznek, ulo munkat vegzek, amit kifejezetten kedvelek.
2015. aug. 6. 17:53
1/4 anonim válasza:
" az orvos szoban mondott velemenye szerint nem indokolt.
"
2/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek otthon maradni. Viszont az addig oke, hogy a kupot beteszem a wc-ben, az a resz is ok, de hogy csinaljam, hogy ne fojjon ki a cuc?
2015. aug. 6. 17:59
3/4 anonim válasza:
reggel otthon egy kúp, elmész dolgozni, 17-kor még egy - vagyis ha hazaértél! - aztán késő este még egy.
problem solved ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Megoldas lehetne ha hazaernek ot korul, de nem megoldhato. Probaltam logisztikazni, de sehogy sem tudom megoldani azt, hogy napi haromszor otthon legyek.
2015. aug. 7. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!