Egy új munkahelyen mennyi időt célszerű eltölteni, mielőtt az ember gyereket vállal?
Hát én 4 éve októberben mentem dolgozni egy új munkahelyre. Terhes lettem abban a hónapban, megvártam a próbaidő végét és bejelentettem az ügyet.
Nagyon szerencsés voltam/vagyok. Azóta is ott dolgozom, semmilyen hátrányom nem származott belőle.
ez attól is függ, mennyit keresel. oké, nem a pénz a lényeg és a többi, na de pl. tp-re kell menned korán, ami a fizu 60%-a, ha ez 100.000 60%-a az elég gáz.
tgyást, gyest, gyedet tudsz kalkulálni a neten, érdemes megnézni, ha dolgozol már és tudod, mennyi az annyi, mennyi lenne szülés után.
én két évet mondanék, mondjuk, de függ a munkahelytől, a juttatástól, hogy mit vársz el később, most hány éves vagy, mert ha 22-24, akkor 4 évet simán várnék még, de ha 32, akkor nem.
de az jó, hogy így fel akarsz készülni, tudsz közben félretenni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!