Szóljak bent a munkahelyen? Nem értem már az egészet!
Ilyenkor még olyan korai a terhesség, hogy bármikor megjöhet, és csak biokémiai terhesség az egész.
Akkor beszélünk terhességről amikor már megjelenik az embrió, és van szívhang, addig koraterhesség.
A munkahelyedet azt mond, úgy néz ki állapotos vagy, de jövő héten lesz az ezt megállapító vizsgálat. Ezért szeretnéd ha megkímélnének a cipeléstől.
Szia. Mikor kellett volna megjönnie? Én most jöttem az orvostól, és azt mondta, lehet terhesség,de nem lát még semmit...1 hét múlva controll..kb 4 hetes lehetek...mivel vérezgetek kaptam utrot, hüvelykúp formájában. Annyit mondott, nagyon korai még hogy lásson bármit is.. Remélem egy hét múlva már látja az orvos a terhességet!!!
Írhatnál majd hogy mi lett nálad az eredmény!!! Ha gondolod írhatsz priviben is!
Szurkolok neked is.
Nagyon korán mentél, 2 nap késés az kevés. Én 5,5 hetesen mentem, és annyit mondott az orvos, hogy terhes vagyok, de amíg nincs szívhang, addig se laborba, se védőnőhöz nem kell menni, és nem is ad papírt.
Viszont megkérdezthetted volna az orvostól, mert lehet, valami igazolást adott volna.
Én is lehet hogy szabira vagy táppénzre mennék, amíg nincs szívhang. Addig nem szólnék, hanem kitalálnék valamit. Vagy avass be egy megbízható kolléganőt, aki cipekedik helyetted......
Vagy mond hogy meghúztad a hátad, és most egy hétig csinálnál minden mást ehelyett.
Egyébként terhes vagy, csak még picike :-) Gratulálok! Legközelebb látszani fog:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!