Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor a munkahelyen bejentem...

Mikor a munkahelyen bejentem h terhes vagyok el kell mondanom h lombikkal sikerült vagy elég h terhesvagyok? Jobban védve vagyok ha a lombikot is mondom?

Figyelt kérdés

2013. febr. 1. 07:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elmondani, senkinek semmi koze hozza es nem vagy jobban védve.
2013. febr. 1. 07:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell el mondanod hogy fogant, és mindenki egyformán védett.
2013. febr. 1. 07:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elmondani.
2013. febr. 1. 07:55
 4/12 anonim válasza:
23%
Én ugy tudom h mielött teherbe esel ha bejelented h lonbikkal probálkoztak,akkor 6 honapig védve vagy.
2013. febr. 1. 08:32
 5/12 anonim ***** válasza:
papirra veted ez hogy ekkor és ekkora várhato a szülés ideje mellé orvosi igazolás és ugy mondod el a fönöknek na onnatol leszel védett
2013. febr. 1. 08:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

neee ha bejelenti még ki is rughatja attol nem lesz védett mert lombikos. azért kell leirni nyoma legyen és ugy közölni a fönökkel. a szó elszáll az irás megmarad

hidd el a kolléganőmet igy penderitették ki a munkahelyéról mert mondta hogy probálkoznak a babaával. a fönök ebböl meg nem kért hát kirugta

2013. febr. 1. 08:39
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.akkor nem mondom el ha sikerül h hogy sikerült és le is írom.
2013. febr. 1. 22:04
 8/12 A kérdező kommentje:
terhesség esetén a gyed gyes számitásnál az előző évet nézik?
2013. febr. 1. 22:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja, meg nem vagy terhes? A törvény szerint, ha lombik programban veszel részt, a munkaltato koteles az ezzel kapcsolatos vizsgálatokra elengedni.
2013. febr. 2. 06:05
 10/12 A kérdező kommentje:
majd február végén leszek terhes:)) igen azt tudom h köteles elengedni a vizsgálatokra
2013. febr. 2. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!