Spiral melletti terhesseg? Volt aki terhes lett? Milyen tunetei lehetnek? Bovebben lent
Csak azert kerdezem, mert aggodom, hogy esetleg terhes vagyok. 10 honapja szultem, 2 honapja van spiralom. Eddig semmi bajom nem volt, normalisan megvolt, de ma egyik pillanatrol a masikra iszonyatos gorcsoles tort ram.
A tuneteket csak azert kerdezem, mert a terhessegem alatt egyetlen egy tunetem nem volt, kisfiam is gyogyszer mellett fogant.
Ha terhes lennek, olyankor mi a teendo?? Sima reggeli elso vizelet kimutatja a terhesseget ha van??? vagy akar gyulladas lehet a gond???
ha terhes vagy egy olcso terhessegi teszt kimutatja reggeli pisibol ennyi.
A spiralt ha nem hormonos kiveszik a gyerek vagy megmarad vagy nem sajnalom
Legkozelebb hormonos spiralt hasznalj az biztosabb vagy karba ultetett hormon palcikat
koszi a valaszokat
sajnos hormonos spiralt eu okokbol nem engedelyezte az orvosom, igy ezert kaptam a hormon mentest
gyulladasra en is gondoltam, de a fura az hogy egyik pillanatrol a masikra kezdtem gorcsolni, reggel meg semmi bajom nem volt most delutanra viszont eleg erosen gorcsol
nem tudom hogy szamit e, de tegnap is meg ma is veres nyakos folyasom volt
gondoltam ra hogy esetleg fertozes es hogy ez attol van, de nem tudom
holnap mindenkepp felkeresem az orvosom
Szia!
Majd írd meg mi volt a dokinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!