Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a férfiről, aki ha becsúszik a gyerek pánikba esik és koncentrálni sem tud a munkahelyén?

Figyelt kérdés
Mi játszódhat le benne. A lány a barátnője nem házasok még.

2013. júl. 10. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Le leszek pontozva de becsúszott gyereknél teljesen normális, hogy megijed egy kicsit a jövőtől az ember.
2013. júl. 10. 19:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nő vagyok, de ha most becsúszna, kb. ájultan esnék össze...

Egyébként semmit, még jó, hogy pánikol. Hány éves?

2013. júl. 10. 19:07
 3/6 A kérdező kommentje:
A férfi 37.
2013. júl. 10. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Ettől mindenki pánikba esne, mindegy hogy férfi vagy nő, még az is hogy mennyi idős. Ha valaki nem akar gyereket, akkor ez számára elég nagy csapás lehet...

1. Egy kisembert felnevelni

2. vagy "megölni" a magzatot

Teljesen jó döntés nem létezik ilyenkor szerintem, de mégis lépni kell és dönteni... közösen.

2013. júl. 10. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális a pánik. Ha nem pánikolna, nem lenne tudatában a dolog súlyának. Ha le is lépne, az nem lenne normális.
2013. júl. 10. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Teljesen normális.

Én 2,5 éve vártam a csodára terveztük, nő vagyok, mégis most hogy terhes vagyok, tele vagyok kétségekkel, kérdésekkel.

Ráadásul egy nőnek ösztönösen jön minden, a férfiaknak bele kell tanulniuk. Rájuk hárul gyakorlatilag az összes anyagi felelősség. Egy nem tervezett baba pedig derült égből villámcsapás. Nyilván meg fog nyugodni, időt kell neki hagyni és meg kell érteni, nem lehurrogni :)Tervezetlenül változik meg az élete.

Mióta vannak együtt? Ez sem utolsó szempont.

2013. júl. 16. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!