Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Gratulálok Ivett ez egyértelmű pozitív, pont mint amit én csütörtökön csináltam, én 28.-án megyek orvoshoz, már alig várom, még 11 nap :D
Am utolsó mestruáció szerint 5+6 hetes vagyok, viszont 33 napos ciklusaim vannak a szerint 5+1 a lányommal is így volt, egy héttel túl is hordtam, meg alacsony lett az AFP-m mert korán nézték, de állítólag már megszűnt, legalább s remélem.
Ivett vagyok.
Tényleg mit tudtok erről,milyen vizsgálatok vannak?Mert az afp valóban megszűnt.Mintha fizetős lenne helyette?Én 39 éves vagyok,mikor a kisebbik fiamat szültem,nem voltam még 38, fel sem ajánlották a magzatvízvizsgálatot,minden eredményem tökéletes lett,de nem tudom most hogy van,hallottam csak hogy a idén sok változás volt.
Na szuper Viki! :) gratula!
2 hét múlva kell visszamenned? Vmi tünetetek van?
Hát én borzalmasan vagyok, eddig minden nap egyre rosszabb. Állandó hányinger, néha hányás. Nagyon gáz így munkában, ráadásul emberekkel foglalkozom...
Mia
Nekem van egy kis hány ingerem, de nem vészes, a kislányommal is csak kb a 9. héttöl lett elviselhetetlen,
Szerintem nem a hányingeren múlik hogy milyen nemű lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!