Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Mia,persze hogy fog.Hány hetes vagy?
Manna,megy az óriási dukk!!!!!!
Ivett.
Hivatalosan ma 6, de tuti nem középidős baba, mivel akkor együtt se voltunk, csak 4 nappal később. Szóval remélem, hogy ez még belefér... Így akkor csak 5 hét.
Petezsàk (elég nagy) és szikhólyag màr van.
Mia
Gratulálok Mia!én hétfőn megyek orvoshoz kíváncsi vagyok már hogy látni fog valamit meg minden rendbe lesz.
Viki
Viki, biztos minden rendben lesz ;)
Majd írj!
Mia
Minden képpen írok hogy mit mondtál!!:)
Viki
Én se akartam még ilyen korán el menni az orvosomhoz de után nem lesz mert sok helyen rendel.
Viki
Ivett vagyok.
Én szept.4-re kaptam időpontot,akkor leszek 7hét+6 napos.Hamarabb aug.19.-én tudnék elmenni de akkor sem időpontra csak a rendelés végére.Utána meg megy a dokinő szabira.Ti mit tennétek a helyemben?
Ezek sztk-s dokik,a két időpont 2 különböző doki,de mind a 2-t régről,jól ismerem.
A másik nagy dilemmám,hogy a kórházas dokimról a minap tudtam meg hogy már nem vállal szülést.Csak benne bízom,ismerem már sulis korom óta.Még nem tudtam vele beszélni,talán meg kellene kérdezzem hogy kit ajánl?Szerintetek?
Ivett.
Lányok mi van veletek?
Ivett vagyok,ezt a tesztet most csináltam,volt még 2 gondoltam ellövök egyet legalább látom erősödik e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!