Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Ivett vagyok.
Emi,mennyi van a nem vártig?Éppen lehet beágyazódás is.
Niki, gratulálok! :))
én ma voltam uh-on, 12mm az embrió, szívműködés rendben :)
Mia
Köszi szépen!
Én is gratulálok neked és örülök, hogy minden rendben volt az orvosnál! :)
Niki
Emi: Tegnap ami nekem 8. dpo volt szinten volt egy keves barna valami a wc papiron miutan pisiltem. Eppem Mekiztunk a gyerekekkel a kicsi velem volt a Wc-n raadasul ilyen helyen nem sosem ulok le az ulokere igy nem tudtam jobban megnezni,hogy mi lehetett. Mindenhol azt irjak,hogy ez lehet a beagyazodas jele. Nekem egyik fiunal se volt ez de minden terhesseg mas. En remenykedek! :)
Noemi
Köszi! :))
Majd írj, ha mentél dokihoz!!
Andi vagyok!
Hétfön megyek uh-ra.
Amúgy 3 napja iszonyat hányingerem van egész délelött, nagyon rossz, de kibírom :) csak nehéz hogy közben itt a lánykám is.
Andi, nekem már másfél hete hányingerem van egész nap... Már táppénzen is vagyok (egy ideig).
Mia
Andi, Mia, pontosan hány hetesek vagytok?
Niki
Ivett vagyok,én 4.-én megyek orvoshoz akkor leszek 7hét 6 napos.Alig várom!Nehéz ez a várakozás.
Nekem hányinger az égvilagon semmi.A fiaimmal ilyenkor már erős hányingerem volt pedig.
Tünetem semmi szinte,hajolni nehéz,néha megfeszül olyankor a hasam.Ritkán feszül a mellem.
Félek a cipekedéstől,én is otthon vagyok 3 es 1,5 éves gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!