Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Ivett újra.
Manna.hol vagy?????
Tudom,hogy buta vagyok de tegnap (9.dpo) teszteltem x-epillel persze negativ lett.
Ma reggel ismet x-epillel fel 9 korul de hajnali 4 orakkor voltam kint wc-n. Mikor megcsinaltam szolt a kisfiam,hogy Anya, gyere. Raneztem a tesztre, na mondom ez is nega de nem volt idom vegig nezni mire kesz lett a teszt. 15 perc mulva visszamentem es ott van halvanyan a csik rajta. Erre kibanyasztam a tegnapi x-epil tesztemet a furdoszobai kukabol es az meg ma is teljesen negativ, nincs rajta szellemcsik meg semmi , full nega.
Mindegy a legkozelebbi tesztet csak penteken lovom el :)
Noemi
Niki, én menses szerint holnap leszek 8 hetes, de mivel tudom a fogantatás napját, ezért 3-4 nap lemaradásban vagyok.
Mia
Andi vagyok
Én elméletileg 7+2 vagyok, de 33 naposak a ciklusaim aszerint csak 6+4.
Inkább az a jobb, ha a valós terhességi hetekből levonunk 2 hetet, és akkor megkapjuk a magzat valódi korát, mivel az első 2 hétben csak szex van max :D
A 0. napon van a fogantatás.
Andi vagyok!
Voltam tegnap uh-n.
Crl 9 mm szívműködés rendben azt mondta az orvos hogy 7 hetesnek felel meg habár menstruáció szerint 8 hetes vagyok, de késöbb fogant.
Sziasztok! Én vasárnap voltam dokinál, 4 mm CRL, és volt szívhang! Nagyon boldog vagyok! Nekem is később fogant pár nappal, menzi szerint 6+4 hetes lettem volna, de méretéből ítélve maximum 6 hetes :)
Gratulálok a többi kismaminak és szívből szorítok mindenkinek, hogy a következő hónap sikeres legyen :)
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!