Andi,nekem a 10- es vateras jól latható és a facelle is,a 25-ös vaterás es az xepil alig látható volt pár napja.
Nem stresszelem magam most már,van még 4 db. 10-es vaterásom,2 naponta ellövöm hogy erősödik e.
Ivett.
2015. aug. 11. 11:59
182/291 anonim válasza:
Nekem is jól látható, meg erősödik is láthatóan, de halványabb, mint a többi 25-ös, van még egy vaterásom, pénteken megcsinálom, addigra talán már az is erős lesz, csak menjen gyorsan az idő orvoshoz is csak 2 hét múlva tudok menni, mert szabadságon van, mondjuk nincs is értelme előbb menni, úgy sincs még szívhang, de azt hiszem annál nagyobb megnyugvás nincsen. :)
2015. aug. 11. 12:08
183/291 anonim válasza:
Igazad van,2 hetes mensikimaradasnál hamarabb nem érdemes menni,úgyis visszahív,addig meg azon idegeled magad hogy lesz e szívhang stb...
Én szeptember 4-re kaptam időpontot,nem is terveztem szept.elejénél hamarabb menni,akkor már minden jól látható lesz.
Lenne egy időpont most 19-re de azt még korainak találom.
Ivett
2015. aug. 11. 13:10
184/291 anonim válasza:
Viki vagyok
Én se mennék még hétfőn orvoshoz de de csak akkor volt nála hely kicsit fájdogáll a hasam meg a cicim de nagyon meg egész nap aludni tudnák ti hogy vagytok?
2015. aug. 11. 16:34
185/291 anonim válasza:
Ivett vagyok.
Néha fájdogál a cicim és a hasam de semmi komoly.Az álmosság nekem fel sem tűnik,3 éve folyamatosan éjszakázok a fiaimmal.
2015. aug. 11. 19:22
186/291 anonim válasza:
Én is mindig álmos vagyok, az én lányom szerencsére alszik éjjel, kb 2 hónapja átalussza az éjszakát, azóta kipihent voltam, mert nem kellett óránként mászkálnom, ami nagyon fárasztó volt már, akinek van az tudja nah, 2 hónapja mintha kicseréltek volna, frissebb lettem, de most megint ez a fáradtság, hányingerem is van, és egyre rosszabb, az elsőnél nem voltak ilyen hamar tüneteim.
2015. aug. 12. 06:38
187/291 anonim válasza:
Ivett vagyok,ez a ma reggeli tesztem,szépen erősödik:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!