Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Ivett vagyok,ma megcsináltam a predictort,ott a halvány csíkocska,még csak ma vagyok a 12.dpo-n,nem is vártam erősebbet.De csináltam egy xepilt is,az negatív.A predictoron jól kivehető rózsaszín csíkocska van.
Holnap csinálok egy vaterásat,vagy megpróbálok nem sokat inni(ebbe a melegbe nehéz) és du.csinálok egyet.
Ivett újra.Én sem élem bele magam,bármi lehet.
Jó néhány tesztet ellőttem már az utóbbi pár évben,ami nega volt az totál hómező.
Nem tudom a szellemcsík vagy száradási csík mit jelent.Szerintetek?
Hogy lehet hogy az xepil nega,a vaterás és a predictor pedig halvány.
Ha nega lenne,mind nega lenne nem?
Igy van, a 10-es erossegu hamarabb kimutatja. Bar hallottam olyat, h 10-es negativ volt reggel, 25-os meg halvany pozi delutan.
Ivett, fel tudod tolteni a kepet?
Próbáltam fotózni de a telefonon közelről homályos a kép.
Létezik olyan hogy szellemcsík vagy száradási?Én ezekben nem hiszek.Amúgy rózsaszínes a színe a csíknak nem szürke.
Nem élem még bele magam.
Ivett
Ivett.
Meglátjuk.Annyira belelovalltam magam meg idegesít is,hogy vettem ma facelle tesztet,azt nagyon istenítik sokan.
Ha terhes vagyok,mielőbb progi pótlás kell,az előzőnél is szedtem.
Sziasztok Viki vagyok
Ma is csináltam egy tesztet ne reggeli pisiből mert reggel elfelejtetem ez lett
[link] szerintetek már reménykedhetek?
Viki, persze, ez pozitív! :)
Gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!