Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Uj honap, uj remeny, ismet 😊
2015. júl. 25. 13:42
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/291 anonim ***** válasza:

Nekem ma reggel megjott :( Egesz reggel sirtam.

2. probalkozos honap volt.

Most nem is tudom mi lenne velem a fiaim nelkul

Noemi

2015. aug. 4. 10:21
 112/291 anonim ***** válasza:

Sajnálom Noémi! :(

De gondolj bele, más is így sírhat, gyerekek nélkül.

Gondold el, én hogy sírtam a vetélés után... :(

Össze fog jönni, csak ne foglalkozz annyit a dologgal! Fel a fejjel, újabb hónap jön! :)

Mia

2015. aug. 4. 11:35
 113/291 anonim ***** válasza:
Én is sajnálom, de ne búsulj hamar itt lesz a következö hónap a kicsikkel hamar megy az idö :)
2015. aug. 4. 12:55
 114/291 anonim ***** válasza:

Igen, epp ezert nezek fel nagyon azokra akik ovu tesztelnek, hot mernek es orvosokhoz jarnak honapokig vagy evekig ,hogy legalabb 1 gyerekuk legyen!Ok az en szememben igazi hosok !!!

Nekem meg mar van 2 gyonyoru egezseges fiam. Egy szot sem szolhatok. Megis szomoru vagyok :(

2015. aug. 4. 20:25
 115/291 anonim ***** válasza:
Noemi voltam
2015. aug. 4. 20:25
 116/291 anonim ***** válasza:

Andi vagyok!

Ma vagyok a 10. dpo-n és csináltam egy vaterás tesztet ami negatív lett, persze tudom hogy ez nem jelent semmit, meg még talán be sem fejezödött a beágyazódás, csak kiváncsi voltam, meg van 20 db úgy gondoltam megcsinálok minden reggel egyet.

Akinek volt már ilyen vaterás tesztje, szerintetek normális hogy elöször foltos, és kb 5 perc mire kitisztul?

2015. aug. 5. 06:46
 117/291 anonim ***** válasza:

Ivett neked van valami tüneted?

Mert nekem fájnak a melleim egy nagyon kicsit, de az attól is lehet hogy megfog jönni, de mondjuk, nekem az elsö babámnál az volt az elsö tünetem, hogy nagyon fájtak a melleim, de most még csak kicsit fájnak.

2015. aug. 5. 07:01
 118/291 anonim ***** válasza:
100%

Viki vagyok

Péntekre nem várom nekem a bal mellém oldalt fáj de nálam is jelentheti azt hogy megjönn minden hónapban így volt mióta nem szedem a gyógyszert más tünet nincsen

2015. aug. 5. 07:08
 119/291 anonim ***** válasza:

Andi,baromi nagy volt a csábítás,majdnem csináltam egy tesztet én is.

De legalább péntekig kibírom ha vasárnapig nem is.

Melleim fájnak oldalt,meg a hasamban alul olyan szurkálás van,olyan jellegű mint az ovu fájdalom,csak ez most a hasamban,meg derékfájdalom.Nekem ez az előző terhességeknél babát jelentett.Hát nem tudom.Hamarosan kiderül.

2015. aug. 5. 18:39
 120/291 anonim ***** válasza:

Ivett vagyok.

Nem bírtam magammal és csináltam egy tesztet ma.

Halványan de ott a 2.csík.Nem teljesen első vizelet volt,mert hajnal fél4-kor ki kellett menjek pisilni,nem bírtam volna reggelig.Éjszaka nem ittam,és reggel 8 előtt csináltam a tesztet.

Tudom ebből még bármi lehet,de azért bizakodó....

Azonnal kijött a 2.csík,és még most is ott van.Ha lefotóznám nem látszana szerintem.Hétvégére nem várnám,ma vagyok a 11.dpo- n,előző babánál is ovu teszteltem,és akkor is ilyenkor teszteltem ilyen halványat.

Lehet veszek ma egy digitálisat,vagy egy 10-es érzékenységűt.

2015. aug. 6. 08:39
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!