Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Ivett vagyok,ez pedig a ma reggeli facelle tesztem.Frissen rózsaszínebb volt.Ma vagyok a 13.dpo- n.
Akkor úgy néz ki mind hármunknak összejött.
Nekem már enyhe hányingerem van a szagoktól, a kislányommal nem volt ilyen hamar.
Andi
Andi,megmutizod a teszted?
Nekem ez a ma reggeli,szerintetek elhihetem?
Olyan hihetetlen,míg a vaterás 25-ös alig látható,a rosmannos facelle ilyen.Tegnap is ilyen volt,remèlem 2 teszt nem téved.Már beleőrülök a tesztelésbe.
Ivett voltam.
Nekem meg az xepil nega volt 2 napjaa predictor halvány pozi,a facelle meg jól látható.
Nem élem még bele magam,bármi lehet.
Ivett.
Sziasztok! Manna vagyok màsodik próbàlkozos hónap az elöző havi júliusiban is ott voltam.Azért csak most jelentkezek mert tegnap volt a 18. cnomon és végre pozitív lett az ovu teszt (most csinàltam ilyeneket először) szóval két nappal ezelőtt szinte alig volt làtható a màsodik csík tegnap meg majd leugrott a màsodik csí. Erősebb volt mint a control vonal.Megpróbàlok képet is feltenni. Azonnal együtt is voltunk.
Szerintetek?
Ivett vagyok,szia Manna már hiányoltalak.
Én azt hittem nekünk nagyjából egyszerre van a ciklusunk.Én mára tegnapra nem vártam,tesztjeim fent. :)
Szép pozi teszted van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!