Terhessegmegszakitashoz orvosi igazolas a 16. hetben? Vagy van esetleg mas opcio?
Figyelt kérdés
Segitseget szeretnek kerni nem pedig elitelo kommenteket. Egy kisiskolas anyukaja vagyok es gyogyszer mellett teherbe estem. 16 hetes terhes vagyok de nem szeretnem ezt a gyereket. Az apuka a kisfiamat es engem is folyamatos lelki terrorban tart. mindennaposak a balhek neha tettlegessegig is fajulnak. Az abortuszt teljes mertekben eliteli/elitelte es mindenfele fenyegetessel hangot is ad ennek h ha barmit is tenni merek megol stb. Nem birom ezt a kiszolgaltatottsagot es ezt a gyereket sem szeretnem pontosan azert mert van fogalmam rola hogyha most ez megy mire szamithatok kesobb Plusz a kisgyerekemet sem szeretnem ennek kitenni a tovabbiakban ket gyereket ellatni egyedul pedig nem tudok. Tud valaki olyan orvosrol aki allit ki igazolast ennyi idos terhessegnel terhessegmegszakitashoz? Vagy esetleg ebben a terhessegi korban ilyen indokkal torvenyesen elvegezheto a terhessegmegszakitas? Nem szeretnem tonkretenni a kisfiu eletet azzal hogy bevallalom ezt a babat es nem tudom oket eltartani plusz folytonos lelki es fizikai bantalmazasnak kitenni. Nagyon tanacstalan vagyok kerem aki tud nehany infoval segitsen. Koszonom.2015. jún. 23. 17:36
51/51 anonim válasza:
Kedves Utolsó! Hagyjuk már ezt! Egyébként a te eseted annyiban más,hogy "még csak" terhes voltál, tehát nem volt egy nagyobb gyereked, akit kitettél a fenyegetésnek, terrornak. A kérdező le is írja,hogy a gyereket is terrorban tartja a pasi.
Sok mindenen keresztül mentem már életemben, de egyet tudok, senkiért és semmiért nem tenném ki ilyennek a gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!