Clostibegyt tabletta szedése orvosi felügyelet nélkül?!
Akkor szedd. Ha túlstimulált, akkor majd borítékért megműt, és akkor még hálás is leszel neki érte, mert milyen jó szakember, ugyebár. Életmentő.
Le lehet pontozni, de aki uh követés nélkül stimuláló gyógyszert ad, az felelőtlen. Lehet főorvos vagy az atyaúristen is, akkor is az.
Első terhességem előtt 3 clostis hónapom volt.Menses előtt kellett mennem a dokimhoz,mértem a hőmet,nem kellett középidőben uh-ra mennem.
2. Terhességem előtt szintén volt 3 clostis hónapom,másik dokival,első hónapban 3x voltam 11-13-15 napokon uh-n.Második hónapban 1x voltam,3. hónapban a munkám miatt nem tudtam menni....
Engem nem stimulált túl,általàban clostival is csak 1 tüszőm volt vagy 1 sem..
De pl barátnőmet túlstimulálta,1 hónapban szedte utána nem javasolták neki
Hát nem tudom, szerintem fura. Nekem 3 hónapos closty kúrát javasolt az orvosom. Az első hónapban a harmadik és a 11 napon csinált ultrahangot, a 11.-en vérvételt is. Ha megjön, ugyanez lesz a protokoll.
Amúgy nem te írtál ki nemrég egy hasonló kérdést a closty szedésével kapcsolatban? Ott azt írtad, hogy a aki felírta főorvos, tehát csak ért hozzá.
Akkor ezek szerint mégsem bízol benne????
Nem vagyok orvos, de a véleményem az, hogy felelőtlenség úgy felírni úgy ezt a gyógyszert, hogy nem követi végig a szedését, illetve, hogy előtte nem végez átjárhatóságit és spermavizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!