Esemény utáni tabletta után nem jön meg a vérzés?
Figyelt kérdés
1,5 héttel ezelőtt vettem be Escapelle tablettát, vérzést azóta sem tapasztaltam. A rendes vérzésem már 2 napja késik.
Tabletta hatása lehet, vagy terhesség? Ti tesztelnétek?
2014. szept. 30. 14:13
1/8 anonim válasza:
Az esemény utáni rendesen be szokott kavarni a vérzésbe, a magas hormontartalma miatt. Szerintem csak a tabi miatt késik. Ha időben bevetted az esemény utánit, szerintem nincs okod aggódni.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Most már elég ideges vagyok emiatt. :( Igyekszem azzal nyugtatni magam, hogy csak a tabletta okozza. :(
2014. szept. 30. 14:21
3/8 anonim válasza:
Én a helyedben tesztelnék!! barátnőm terhes maradt a tabi ellenére.. nem tudom, h ő pontosan melyik gyógyszert kapta, de jobb biztosra menni!
4/8 A kérdező kommentje:
Veszek tesztet, legalább megnyugszom. Vagy épp ellenkezőleg. :(
A barátnőd megtartotta a babát?
2014. szept. 30. 14:45
5/8 anonim válasza:
Szerintem én tesztenénk ma vagy holnap.
6/8 anonim válasza:
Megtartották. Okos, imádnivaló nagyfiú, semmi problémát nem okozott, h bevette a tabit, se a terhességben, se a gyereknél!
7/8 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Egyszer nekem is szükségem volt esemény utánira, ugyanez a tabi volt. Nekem nem volt utána semmi problémám a ciklusommal, pedig azt hittem, rendesen be fog kavarni. Elvileg ha időben bevetted, akkor nem lehet baj, de látod, elfordulhat. Csinálj tesztet.
8/8 anonim válasza:
Neekem is volt már esemény utáni csak amikor bevettem másnapra meg is jött.. De nem volt ideje..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!