Lehetek terhes a fogamzásgátló tabletta mellett úgy, hogy van vérzésem? (bővebben lent)
Az utóbbi két hónapban nagyon (de tényleg nagyon) gyenge volt a vérzésem a 7 napos szünetekben. Viszont semmi más dolgot nem tapasztaltam. Lehetséges?
Mielőtt kapnám az oltásokat, hogy menjek tesztért, a napokban terezem, viszont szeretném tudni, hogy szerintetek mire számíthatok.
Miből gondolod, hogy terhes lennél? Csak a gyengébb vérzés miatt, vagy más tünet is van?
Egyébként a bogyó 99%-ban véd (csak) és sokan véreznek az első trimeszterben, kedves első. :)
Csak a (sokkal) gyengébb vérzésből gondolom, de más tünetet nem észleltem.
Első: írtam, hogy nem úgy jött meg, ahogy az a normális lenne, köszi szépen, de én is tisztában vagyok azzal, hogy a fogamzásgátló véd. Azonban semmi sem 100%-os védelem.
Lehetsz terhes. Van egy ismerősöm aki szedte rendesen a fogamzásgátlót, mellette rendesen mesizet és a 24 héten kiderült, hogy Ő bizony terhes!
Szerintem menj el a patikába és vegyél egy tesztet, bár az se 100%, hogy kimutatja a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!