Terhessegmegszakitashoz orvosi igazolas a 16. hetben? Vagy van esetleg mas opcio?
Igen, neked segítség kell.
De nem az abortuszhoz, hanem hogy el tudd hagyni az "apukát". És elhidd, hogy egyedül is képes vagy felnevelni a gyerekeket.
Ha annyira szeretnéd a fiad, akkor azt sem engednéd, hogy ő ilyen körülmények között nőjön fel.
És miért most jut eszedbe az abortusz? Miért nem a 12. hét előtt?
Nem fog egy orvos sem egy egészséges gyerekről papírt adni, hogy beteg,főleg nem elvégezni az abortuszt...
Ennyi idős terhesen már csak akkor veszik el, ha igazoltan beteg.
Nem hiszem, hogy találsz olyan orvost, aki kockáztatná az állását azzal, hogy hamis igazolást állít ki. Akkor sem, ha jól megkened.
Esetleg külföldön próbálkozhatsz, ha sok pénzed van.
Mint orvos feleség mondom neked,hogy senki sem fog igazolást adni abortuszhoz!
De nem is értem,ha így éltek,hogy fogant meg a gyerek.
Vagy,hogy miért nem védekeztél te ellene(tabi),ha tudtad,hogy nem akarsz ettől az embertől több gyereket!?
Bár az is biztos,hogy én már rég otthagytam volna ezt az embert!
A legjobb megoldás az örökbeadás lenne,hidd el!
2 vagyok.
Azért írtam, hogy igen, neked segítség kell.
Azt nem hiszem, hogy 0-24-ben folyamatos őrizetben vagy.
Pl a NANE (Nők a Nőkért Egyesület) az ilyen nőknek segít.
Ugye te sem gondolod, hogy ez jó a fiadnak? Még most menj, mielőtt megszületik a második baba.
Ha 1 éve vagytok együtt, a kisfiu mennyi idős? És őt miért vállaltad be néhány hónap után? Akkor még nem volt gáz a hapsi?
És ne ugass le, csak segíteni illetve megérteni szeretnélek, mert ez így egy kicsit zavaros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!