Terhessegmegszakitashoz orvosi igazolas a 16. hetben? Vagy van esetleg mas opcio?
Soha nem értem, hogy egy bántalmazóval mégis hogyan lehet lefeküdni:S
Addig futnék, míg el nem hagyom!
A babát nem vetetném el, nem is tudod már elvetetni amúgy sem.
Szia!
Nem olvastam végig a kommenteket, mert felháborítónak tartottam némelyiket, olyannak, akik nem tudnak semmit egy bántalmazó kapcsolatról. Szóval lehet, hogy ismétlek valakit.
Neked elsősorban most el kellene menekülnöd a kisfiaddal egy anyaotthonba, családok átmeneti otthonába, egy titkos helyre. A babát már meg kell szülnöd, viszont abban ezeken a helyeken is segítenek, illetve intézik neked az örökbeadást.
A helyek, ahol segítséget kérhetsz: (az egyháziakhoz egyáltalán nem kell semmilyen felekezeti hovatartozás!)
- Lea Anyaotthon-titkos, tehát a párod nem tudhatja meg, hova mész [link]
-Magyar Ökumenikus Segélyszervezet anyaotthon- titkos [link]
-Bölcső Alapítvány: titkos anyaotthon+intézik az örökbeadást [link]
-Gólyahír Egyesület- örökbeadást intézik [link]
A NANE-t meg már ítták neked. Lényeg, hogy a kisfiaddal együtt menjetek, és a párod addig is, míg le nem léptek, semmit ne sejtsen az egészből, mert akkor hátha keresztbe tesz, és megakadályozza, hogy elmenjetek.
Szerintem itt mindenki adott hasznos tanácsot!
Elköltöztél már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!