Terhessegmegszakitashoz orvosi igazolas a 16. hetben? Vagy van esetleg mas opcio?
Figyelt kérdés
Segitseget szeretnek kerni nem pedig elitelo kommenteket. Egy kisiskolas anyukaja vagyok es gyogyszer mellett teherbe estem. 16 hetes terhes vagyok de nem szeretnem ezt a gyereket. Az apuka a kisfiamat es engem is folyamatos lelki terrorban tart. mindennaposak a balhek neha tettlegessegig is fajulnak. Az abortuszt teljes mertekben eliteli/elitelte es mindenfele fenyegetessel hangot is ad ennek h ha barmit is tenni merek megol stb. Nem birom ezt a kiszolgaltatottsagot es ezt a gyereket sem szeretnem pontosan azert mert van fogalmam rola hogyha most ez megy mire szamithatok kesobb Plusz a kisgyerekemet sem szeretnem ennek kitenni a tovabbiakban ket gyereket ellatni egyedul pedig nem tudok. Tud valaki olyan orvosrol aki allit ki igazolast ennyi idos terhessegnel terhessegmegszakitashoz? Vagy esetleg ebben a terhessegi korban ilyen indokkal torvenyesen elvegezheto a terhessegmegszakitas? Nem szeretnem tonkretenni a kisfiu eletet azzal hogy bevallalom ezt a babat es nem tudom oket eltartani plusz folytonos lelki es fizikai bantalmazasnak kitenni. Nagyon tanacstalan vagyok kerem aki tud nehany infoval segitsen. Koszonom.2015. jún. 23. 17:36
31/51 anonim válasza:
A fia pedig egy olyan ember közelében él, aki véresre veri a fejed?
Sajnálom őt, és a leendő gyereked. Ne haragudj, de téged tényleg nem tudlak.
32/51 anonim válasza:
Az válsághelyzet és akkor is csak 12. hétig szakítható meg. 18. hétig 18 év alattiak esetében és diagnosztikai hiba, késedelem esetén van lehetőség. Családvédelemtől, NANÉ-tól kérj segítséget. Tényleg tipikus áldozattípus vagy, de arra gondolj, hogy nem csak magadért vagy felelős, hanem a fiadért is.
33/51 anonim válasza:
Egy ilyen beavatkozás több napba telik. Azt a szerencsétlen babát már meg kéne szülni, mert abortálni nem lehet. Azt gondolod addig vigyázna a fiadra?
34/51 anonim válasza:
Hmmmmm. Érdekes zagyva sztori. Félsz tőle. ..de ide irogatsz. Hátha Meg találja az írásodat. És akkor tuti hogy véged. Nem hiszem el hogy ennyire katasztrófa az életed hogy képtelen vagy tenni ellene. Szüleid? Ismerősök akárki bárki. ...ne haragudj. ...de ha ennyire gázos a kapcsolatod...akkor én nem a gép előtt ülnék hanem megoldást keresnék nem idegenktol hanem ismerősökkel család tagokkal. Mi innen mit tudnánk tenni...bárki bármit mond neked úgysem lesz jó. ....innen csodát ne várj. ...engem viztos nem terrorizalna. Egyszer volt egy barátom aki megvert...na a rendőrök kezére adtam pedig megfenyegetett hogy kinyir ha feljelentem. De az én nyugodt életem többet ért mindennél. Szóval nem értelek. .....vagy csak nyári szünet van és valaki fejtörőt adott fel.....
35/51 anonim válasza:
Örökbe nem tudja adni, nem is tudom, mit gondol, aki ezt javasolja. Ha ő lemond róla, akkor az apánál lesz.
36/51 A kérdező kommentje:
Ha osszerakjatok amit leirtam akkor lathato h nem zagyva story. Probaljon meg valaki egy kisgyerekkel kiszolgaltatva lenni egy felig meddig pszichopata emberrel. Amig nem volt gyerekem en is konnyen dumaltam h ooo ez nem lehet velem nem tenne meg ezt senki. Sot, akkoris csak neztem nagyokat egy egy ilyen tortenet hallatan amikor kettesben eldegeltem a fiammal. Ma mar tudom h vannak olyan emberek olyan eszkozokkel akik elol igenis majdcsak lehetetlen lelepni hacsak nem vmi hipergazdag csalad sarja nem vagy, vagy pedig onerodbol nincs kitomve a zsebed nagyon. Soha nem hibaztattam masokat akkorsem ha valami szerencsetlen szituban talaltam magam hanem leptem hogy jobb legyen. ebben az esetben az en hibam annyi h nem vettem eszre a legeslegelejen h milyen emberrel van dolgom. A teherbeeses gyogyszer mellett pedig nem hiszem h az en saram lenne. miert ide irok? Mert talan van valaki itt aki jart hasonlo cipoben es tud vegleges megoldast. Ha nem marad a csaladvedelmi altal adott lehetosegek egyike amire a holnapi nap folyaman feny derulhet. Megegyszer: konnyen beszel az akinek nem volt dolga masodmagaval ilyen emberrel szemben. Attol meg nem felek h elolvassa ezt hiszen nem bujja a netet.
2015. jún. 23. 20:42
37/51 anonim válasza:
Az a nagy büdös helyzet, kérdező, hogy nem kell belekerülni ilyen helyzetbe. Nem kell összejönni egy baromállattal, főleg egy gyerekét nevelő nő megnézhetné, kivel cuccol össze. Nekem nem magyarázod be, hogy nem látszott rajta. Ismerősi körben hallottam már ezt nőktől, érdekes, én már előtte is láttam, hogy az a pasas olyan, akivel nem érdemes szóba állni. De mondjuk az egzisztenciája jól hangzott, ugye...
Én olyan emberrel költöztem össze, és kötöttem házasságot, akiről tudom, hogy soha, semmilyen körülmények közt nem ütne meg.
38/51 anonim válasza:
Mért bántjátok már a kérdezőt???? Nincs elég baja, ti meg még belerúgtok? Mennyi tapló ember, istenem! Aki még nem volt ilyen szituban, az ne okoskodjon! Van, akin látszik, van, akin nem, h milyen ember!
39/51 piroska és a farkas válasza:
Bocs, nem olvasom végig az összes kommentet, de ha 1 évvel ezelőttig te boldogan eltartttad magadat és a kisfiadat, akkor erre a miért nem lenne lehetőséged? Megszünt a munkád? MIért nem probálkozil anyaotthonnal? Miért a rossz megoldást tekinted jonak, mikor kb mindenki azt írja neked, h itt nem a pici elvétele a jo megoldás, hanem a ficko elhagyása...vagy te hogy tervezted? vki megcsinálja az abortuszt, aztán hazamész, éltek, ahogy eddig, és...?
40/51 piroska és a farkas válasza:
Annyit mondanék neked bíztatásul, hogy az én egyik legjobb barátnőm, hasonlo terrorban, de inkább lelkiben tartva , a 2 honapos babájával lépett ki a semmibe - anyaotthonba- a kapcsolatbol. És azota egyre erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!