Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhessegmegszakitashoz...

Terhessegmegszakitashoz orvosi igazolas a 16. hetben? Vagy van esetleg mas opcio?

Figyelt kérdés
Segitseget szeretnek kerni nem pedig elitelo kommenteket. Egy kisiskolas anyukaja vagyok es gyogyszer mellett teherbe estem. 16 hetes terhes vagyok de nem szeretnem ezt a gyereket. Az apuka a kisfiamat es engem is folyamatos lelki terrorban tart. mindennaposak a balhek neha tettlegessegig is fajulnak. Az abortuszt teljes mertekben eliteli/elitelte es mindenfele fenyegetessel hangot is ad ennek h ha barmit is tenni merek megol stb. Nem birom ezt a kiszolgaltatottsagot es ezt a gyereket sem szeretnem pontosan azert mert van fogalmam rola hogyha most ez megy mire szamithatok kesobb Plusz a kisgyerekemet sem szeretnem ennek kitenni a tovabbiakban ket gyereket ellatni egyedul pedig nem tudok. Tud valaki olyan orvosrol aki allit ki igazolast ennyi idos terhessegnel terhessegmegszakitashoz? Vagy esetleg ebben a terhessegi korban ilyen indokkal torvenyesen elvegezheto a terhessegmegszakitas? Nem szeretnem tonkretenni a kisfiu eletet azzal hogy bevallalom ezt a babat es nem tudom oket eltartani plusz folytonos lelki es fizikai bantalmazasnak kitenni. Nagyon tanacstalan vagyok kerem aki tud nehany infoval segitsen. Koszonom.

2015. jún. 23. 17:36
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
69%

Szóval nem is ő a fiad apja? Friss a dolog, de már ilyen terrorban tart?

Akkor tényleg menekülj, kérj segítséget mindenhonnan.

Ebbe ne nyugodj bele, már csak a gyerekeid miatt se. A magzatod sem tehet róla, hogy kitől fogant.

Add meg az esélyt nekik egy jobb életre. Vagy szeretnéd, ha őket is verné?

2015. jún. 23. 17:57
 12/51 anonim ***** válasza:
80%
Még mindig nem értem mi a probléma, hisz csak olyat irtam ami megtörtént. Nem értem miért támadsz... Nem én verlek és terrorizállak, hanem csak próbálok segíteni.
2015. jún. 23. 17:59
 13/51 anonim ***** válasza:
50%

Én már semmit sem értek!Kisiskolás a gyerek,de egy éve vagytok együtt?Akkor kié az első gyerek,vagy van több is?

Amugy,ha meg tényleg ilyenek történnek,akkor kórház,látlelet és többé soha még csak a közeledbe sem mehet!

2015. jún. 23. 18:00
 14/51 anonim ***** válasza:
78%
Nade most ne veszekdjünk hanem gobózzuk ki a történetet. Tehát ha a 12 hétig bezárva tartott, akkor orvosnál sem voltál? Most amikor orvosnál voltál vele nem beszéltél erről a dologról?
2015. jún. 23. 18:01
 15/51 A kérdező kommentje:
6 eves a kisfiam. 3,5 evig eltunk kettesben (ami zokkenomentes volt, szepen eltunk, biztositottam magunknak mimdent amire szuksegunk volt elveztuk az eletet kettesben) mentem bele ebbe a kapcsolatba amiben jelenleg vagyok. Es direkt azert is szedtem gyogyszert h nehogy veletlen is terhes legyek mert tudtam hogy akkor masra leszek raszorulva es ezt nagyon nem akartam. Plusz annyira friss a kapcsolat h jozan paraszti esszel gondolkodva sem mertem volna onszantambol bevallalni kistesot.. ez a story nagyvonalakban.
2015. jún. 23. 18:02
 16/51 A kérdező kommentje:
De voltam orvosnal ill voltunk. Jott velem mindenhova be az orvosi rendelobe is. Amikor kertem az orvost es az asszisztens not h ne engedjek be az volt a valasz h beszeljuk meg ne zarjam ki az apukat ebbol ha lehet. En mondtam h kifejezetten nem szeretnem ha bent lenne. Erre leultettek ot a vetkozobe,ajtot nyitvahagytak szal mindent tisztan hallhatott h mirol van szo a vizsgalat alatt. Tudtam ha barmi olyat mondok nekem otthon vegem van es ha balhe is lenne ott amig ver n folyik senki nem fog semmit csinalni hanem hazakuldenek h beszeljuk meg.
2015. jún. 23. 18:07
 17/51 anonim ***** válasza:
86%

Ne haragudj, de én nem értem!

Ha összever, bezár stb. akkor hogy voltál képes vele lefeküdni?

2015. jún. 23. 18:09
 18/51 anonim ***** válasza:
78%

Ha 6 éves a fiad, és 3,5 volt, amikor összeálltál ezzel az emberrel, akkor már 2,5 éve tart, nem? Akkor már nem annyira friss. Vagy valamit rosszul számolok?

De még mindig nem mondtál arra semmit, hogy miért nem menekülsz el tőle. Nincs egy olyan pillanat, amikor kettesben vagy a fiaddal? Az ő apja hol van?

2015. jún. 23. 18:09
 19/51 A kérdező kommentje:
Nehany karakter eltunt az utolso elotti kommentembol De gondolom ertitek hogy 3,5 evig voltam egyedul a gyerekemmel miutan belementem ebbe a balhes a kapcsolatba. Soha nem voltam ilyen kilatastalan kiszolgaltatott helyzetben. fogalmam sincs mit tehetnek..
2015. jún. 23. 18:11
 20/51 A kérdező kommentje:
Konkretan nem tudok hova menekulni. Mar megtettem volna. Csaladtagjaim nem elnek akikre szamithatnek. Tok egyedul vagyok. Amivel nem is volt baj evekig. Fent tartottam sajat magunkat mindenfele segitseg nelkul. Amig terhes nem lettem nem ilyen volt ez az ember. En nem is ertem mi lett vele. Teljesen kifordult onmagabol. gondolhatjatok h ossze sem jottem volna - sem magam sem a gyerekem miatt sem - vele ha tudom hogy ilyenne valik.. Es most ezzel a teherbeesessel minden osszekuszalodott.
2015. jún. 23. 18:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!