Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok lányok?

Mit gondoltok lányok?

Figyelt kérdés
Sziasztok!3.napja késik a menstruációm,ma csináltam tesztet de sajnos negatív lett,holott elég sok eddig nem lévo tunetem van:rettento sokat alszom,fura dolgokat kívánok meg és pisilni is sokat járok,néha fájdogál a hasam,de másként mint menstruáciokor.Orvoshoz csak kedden mehetek,mert eg kell várnom ezt a hetet.Szóval csak kívncsi lennék hogy volt e valaki hasonlóan?(késik,mégis negatív a teszt)
2010. febr. 25. 17:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

szia!

nálam csak annyi hogy ma gyenge barna folyásom van,ami elég szokatlan,ugyanis nekem nem szokott lenni.szóval most már végképp nem tudom mi van.alig várom a keddet.én már nem merek tesztelni inkább várok,de neked kivánok sok sikert és remélem hogy pozitív lesz!majd írj hogy hogy sikerult!

2010. febr. 27. 17:14
 12/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

A barna folyás azt jelenti, hogy a baba éppen beágyazódik. :)

Tehát jóóó jel!!!! :)

Nekem ez a 9. napja, hogy késik és "odalent" a szeméremajkaim színe lilás lett, ami állítólag jó jel szintén..

Úgyhogy sosem szabad feladni a reményt :)

Egyél sok gyümit és zöldséget, folsavban gazdag ételeket!

2010. febr. 27. 17:37
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem beágyazódás. Bár én iszonyúan szurkolok, de egy 3. napja késő menstruációnál ha van baba már régen be van ágyazódva. Nézd kérdező, szerintem tesztelj most. Nem riogatni akarlak, de ha babát vársz és barnázol az korai vetélésnek is lehet a jele és ha tudod, hogy baba, akkor talán az orvos meg tudja állítani a vetélést. Beágyazódás semmiképp, az a peteérés után 8 nappal történik, tehát még bőven a nem várt menstruáció előtt lezajlik, ezért nem is jön meg. Tesztelj mindenképp! Ezt tényleg nem riogatásként írtam, de rosszul éreztem volna magam, ha nem írom le!
2010. febr. 27. 17:40
 14/20 A kérdező kommentje:
jaj lányok nagyon izgulok.veszek tesztet es megprobalom ujra.remelem keddig minden ok.lesz ha meg holnap is barna lesz es nem fog megjonni akkor hetfon surgosen elmegyek az orvosomhoz.koszi a tanacsokat es hogy irtok.sokat segitetek ugyhogy mindenkepp kozlom hogy mi a szitu amint tudok valamit.nektek is sok sikert es minden jot.
2010. febr. 27. 21:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Szurkolunk :)
2010. febr. 28. 20:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Kedd van! :)

Lehet tudni, mi történt?? :)

Voltál dokinál?

2010. márc. 2. 15:04
 17/20 A kérdező kommentje:

szia!

sajna el kelett utaznom ugyhogy át kellett tennem holnap délelotre a dokit.nagyon izgulok,szoritsatok.

amugy nalad mi ujság?

2010. márc. 2. 18:24
 18/20 A kérdező kommentje:

sziasztok!

hát ma voltam az orvosnál és kiderult hogy nem vagyok terhes,amit nagyon sajnálok.koszonom a válaszaitokat és a segitségeteket.sok sikert nektek!

2010. márc. 3. 16:18
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát nagyon sajnálom! :(

További sok sikert kívánok!

Ne feledd, sose ad fel!!! :)

(nekem eddig negatívak lettek a tesztjeim, aztán a mai napon -a késés 13.napján- vált csak halvány pozitívvá a teszt..)

2010. márc. 3. 17:24
 20/20 anonim válasza:
szia kocsis krisztina hogy vagy remelem mar nincs ijen gondok alhasi fajdalmak stb...
2011. márc. 19. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!