Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok lányok?

Mit gondoltok lányok?

Figyelt kérdés
Sziasztok!3.napja késik a menstruációm,ma csináltam tesztet de sajnos negatív lett,holott elég sok eddig nem lévo tunetem van:rettento sokat alszom,fura dolgokat kívánok meg és pisilni is sokat járok,néha fájdogál a hasam,de másként mint menstruáciokor.Orvoshoz csak kedden mehetek,mert eg kell várnom ezt a hetet.Szóval csak kívncsi lennék hogy volt e valaki hasonlóan?(késik,mégis negatív a teszt)
2010. febr. 25. 17:39
1 2
 1/20 anonim válasza:
29%
Fiú vagyok de azt még én is tudom, hogy megesik az ilyen. Főleg ha nem szedsz tabit, gondolom mostanában kezdtél el nemi életet élni, ettől is lehet.
2010. febr. 25. 17:46
 2/20 anonim ***** válasza:
Szia! Még semmit sem jelent, hogy negatív a teszted, lehetsz terhes :) Függ a teszttől is, függ attól is hogy mikor volt peteérésed :) Semmi baj, még van remény, én szurkolok neked :) Megkérdezhetem a teszt márkáját?
2010. febr. 25. 17:46
 3/20 A kérdező kommentje:
szedtem 5 evig tablettát 1 eve nem szedem,es nem most kezdtem nemi eletet elni.azert koszi
2010. febr. 25. 18:21
 4/20 A kérdező kommentje:
jaj,én nagyon reménykedem.szeretnénk babát,ez a 3. hónap hogy próbálkozunk.a teszt márkáját nem tudom ismered e ugyanis én szlovákiai komáromból írok,és a teszt neve rapi clear.koszi
2010. febr. 25. 18:24
 5/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Ismerős a történet.. Nekem már egy hete késik! A késés 5. napján csináltam egy tesztet, ami negatív lett sajnos..

De majd később újra megismétlem.. Ilyenkor minden egyes nap nagyon sokat számít!

Mindenesetre, hogy tüneteid vannak, bíztató jel! ;)

Írd meg később, hogy mi lett a dokinál!! :)

Sok sikert!!!

2010. febr. 25. 20:08
 6/20 anonim ***** válasza:
de jo nekem komaromi a nagyim,es en is tt eltem 16 evig...majd irj mi lett,szoritok!!!puszi Gy
2010. febr. 25. 20:30
 7/20 anonim ***** válasza:
amugy en is ugy voltam,kesett egy hetet mire pozitiv lett a teszt..puszi Gy
2010. febr. 25. 20:31
 8/20 anonim ***** válasza:

Nekem 6 hetesen lett pozitív tesztem először amit itthon csináltam az előtt a vizeletemet összecserélték egy másik nővel a kórházban és negatív lett az ITP-m.

6 db negatív tesztem volt és két pozitív.

Várj még egy kicsit 3-4 napot és tesztelj újra!

Sok sikert szorítok:)

23 hetes kismama

2010. febr. 25. 21:26
 9/20 A kérdező kommentje:
nagyon drágák vagytok hogy bíztattok,asszem eléggé szukségem van rá,mert tényleg most már minden nap számít és alig várom a keddet hogy mehessek orvoshoz.mindenképp megírom hogy mi lett.es én is nagyon drukkolok nektek hogy babássak legyetek minél hamarabb ill.ha már ott lakozik akkor jó egészséget.
2010. febr. 26. 08:20
 10/20 anonim ***** válasza:

20:08-as vagyok.

Van valami új információ?? :)

Én már egyre jobban érzem a tüneteket! :)

Mondjuk nálam az az érdekesség, hogy nem reggel, hanem este jönnek elő a tünetek! :)(mondjuk nagyon örülök neki, hogy nem reggel, munka előtt jön rám a rosszullét.. )

Holnap reggel fogok megint tesztelni.. :) De szerintem ezúttal már két csíkos lesz :P

2010. febr. 27. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!