Sziasztok. Azért írok mert szeretném a véleményeteket kérni Szeretnénk babát de nekünk már van 3 gyermekünk igaz, csak egy közös. Beszéltem ismerősökkel, hogy mit szeretnénk, de sokak azt mondják minek mégegy gyerek, meghogy nem félek-e mert, hogy sok rossz történhet szülés alatt, ill. után? Kicsit bizonytalan lettem, de mért van ez? Ennek örülni kéne nem? És itt most nem az anyagiakra gondolok meg háttér, hanem csak maga az, hogy bevállalja-e valaki vagy nem? Írjatok mert bizonytalan lettem:(
2011. máj. 4. 17:37
1/9 anonim válasza:
Ez teljesen a ti döntésetek kell, hogy legyen. Mérlegeljetek alaposan és döntsétek el, szeretnétek-e a harmadikat. Az is tény sajnos, hogy 40 %-os a terhesség, vagy a közvetlen utána kezdődő időszak mellrák kockázata.
2011. máj. 4. 17:45
2/9 anonim válasza:
Nem értem, mit kell ezen annyit gondolkodni :-) Ha Ti szeretnétek, akkor minek foglalkozol mások véleményével meg rémisztgetéseivel? ;-)
A "minek mégegy gyerek," had legyen már a Ti döntésetek, nemiagz?! Ha akarsz, még 3-t is szülhetsz, ne fájjon ez senkinek. Illetve "sok rossz történhet szülés alatt,"... igen, meg rádeshet egy virágcserép az utcán, meg elüthet a villamos stb.
Ha akarjátok, és igazán akarjátok, akkor hajrá.
2011. máj. 4. 17:49
3/9 anonim válasza:
"sok rossz történhet szülés alatt, ill. után"
Miért, az előzőnél történt sok rossz dolog a szülés közben vagy után?
Sok rossz dolog történhet bármikor ma vagy holnap, állapotosan, vagy nem állapotosan, szülés után 23 évvel vagy 2 héttel is. Micsoda baromság ez az indok, már ne haragudj.
2011. máj. 4. 18:14
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok.Igen baromság és nem haragszom csak a véleményeteket kérem. :)
Mert a legrosszabb, hogy egy barát mondja.
2011. máj. 4. 18:17
5/9 anonim válasza:
Én soha nem foglalkoznék mások véleményével...akartok babát? akartok babát... akkor mi a bibi? ...én elmennék dokihoz...kikérném a véleményét...megismerkednék minden kockázattal,ami csak lehetséges...mérlegelnék és ha bevállalnám,esetleg duplaannyiszor kellene ellenőrzésre járnom de bevállaltam...mérlegeljetek és ha úgydöntötök,jó babát nektek^^
2011. máj. 4. 18:19
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó én is pont ezt gondoltam, hogy kikérdezem a dokit, de mindenkinek igaza van bármikor történhet bármi. Nagyon örülök, hogy írtatok. Köszönöm
2011. máj. 4. 18:47
7/9 anonim válasza:
Igen vállalnánk.Reménykednék abban,hogy nem történik semmi,az előzőnél sem történt.
Csak pozitívan állj hozzá.:)
2011. máj. 4. 20:21
8/9 anonim válasza:
Páromnak előző házáságából van 4 gyermeke! A gyerekeket legkisebb 2 hetes kora óta közösen neveljük bonyolult történet a többi is még apród mégis lesz közös babánk. S ha úgy alakul akár még 2-3 babát is szeretnénk mivel anyagilag minden rendben. Kit érdekel ha furán néznek, hogy minek 4-5-6-7 pici gyerek senkitől nem kérünk nevelésükre boldogok vagyunk és mindenünk a 4 gyerek és a többit is ugyan ugy fogjuk szeretni. Ha anyagilag minden oké és senkinek semmi kára nem lesz belőle akkor hajrá:)
2011. máj. 4. 22:18
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és mindenkinek jó egészséget kívánok és kellemes babázást. Mi is belevágunk:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!