Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok lányok, lehet...

Mit gondoltok lányok, lehet ez terhesség?

Figyelt kérdés

29éves vagyok, és ma vagyok a ciklusom 29.napján!Elvileg ma, de bármikor megjöhet...de nem jött még, és 1-2 napja, melegnek érzem a testem, arcom...stb.,és mintha izomláz lenne a lábaimban!Szerintetek a hőemelkedés jele lehet terhesség esetleg?Babát szeretnénk kb.1,5éve, eddig nem sikerült, pedig minden rendben velünk(kivizsgálásokon túl vagyunk)HSG-m volt 3hete, ott is minden rendben!

Nem merek tesztelni, sokszor ért csalódás...

Szerintetek?Volt valakinek hasonló?Minden válszt szívesen vennék..

2010. szept. 11. 08:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Van esetleg görbéd? Más tünet van az izomlázon kívül?
2010. szept. 11. 08:52
 2/15 A kérdező kommentje:
Szia!Régóta próbálkozunk a babával, és sokszor mondta Mindenki, nem szabad rágörcsölni, de háát annyira szeretné az ember, csak gondolok rá!Nyár óta nem vezetem a görbémet, mert annyi csalódás ért, és felhagytam a hőm mérésével, próbáltam lazábbra venni!Peteérésem napján, és után, meg utána is voltunk együtt, ezért gonolom, hogy esetleg lehet ebből valami!Az utóbbi ciklusaim 29-27-29-26-30 naposak voltak, de az orvosom szerint ezzel nincsen semmi gond...
2010. szept. 11. 09:02
 3/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Én is hasonló cipőben járok! Mi 8 hónapja próbálkozunk! Most aug-ba késett a menszim 5 napot. Már azt hittem van valami. Aztán megjött, de csak egy napra. Egy nap vérzés volt, aztán enyhe barnázás. Ezen a héten Pár reggel émelyegtem, és érzékeny voltam a szagokra, plusz a mellem is feszül egy kicsit. Elvileg csütörtökön volt peteérésem. Folyásom se volt csak tegnap egy kis krémes fehér folyás. Szerintem ha hétfőig nem jön meg akkor már tesztelhetsz. Szorítok hogy pozitív legyen!
2010. szept. 11. 09:06
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem esélyes. Nekem sem volt semmi tünetem még ilyenkor, csak hogy melegnek éreztem magam, és égett az arcom. Bár ahány ember, annyi féle tünet, de ha már most meg kéne jönnie, és nem esett le a hőd (gondolom abból h meleged van), akkor szerintem baba van a dologba, mert ilyenkor már le szokott esni. Van teszted? Szerintem már megpróbálhatod. Drukkolok! Írj ha kiderült biztosra.
2010. szept. 11. 09:06
 5/15 A kérdező kommentje:

Jaj lányok, nagyon köszönöm a válaszokat!

Adtatok egy pici reményt , és ez olyan jól esik a lelkemnek!Azt lehagytam a bevezetőmből, hogy picit barnázok, de nem érzem a mensi szerű görcsöket még!

Hétfőn tesztelek egyet, és egyből írok!

Nektek is nagyon drukkolok, együtt érzek veletek!...de Ti is írjatok!!!

2010. szept. 11. 09:24
 6/15 A kérdező kommentje:

Az első válszolónak..

Én nem érzek émelygést, szédülést, mint Te, de sztem neked inkább vannak babára utaló tüneteid!Mikorra várod?

(Elég stresszes a munkám, lehet ez is közre játszik...?)

Felesleges írnom ugye, hogy Én is SZORÍTOK neked/tek!!!

2010. szept. 11. 09:30
 7/15 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Első vagyok. Aug. 28-án jött meg utoljára, akkor is 5 napot késett, egy nap vérzés volt (nem olyan mint szokott), utána 2 nap enyhe barnázás. Ezen a héten pár reggel hányingerem volt, elég érzékeny voltam a szagokra, és a mellem is fájt egy kicsit. Plusz a hasamba mindig azt érzem mintha meg akarna jönni. 5 percenként a wc-re szaladgálok. Peteérésem elvileg csütörtökön volt. A héten semmi folyásom nem volt, tegnap este volt egy kicsi krémes fehér folyásom. Szóval majd 23.-ára nem várnám. Csak kíváncsi voltam hogy a hő fent marad-e ha sikerült a baba. Már 8 hónapja várom hogy pozitív legyen a teszt. :)
2010. szept. 11. 09:37
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem baj az, ha nincsen más tüneted. Emiatt nekem sokkal reaálisabbnak tűnik, hogy terhes vagy, mintha minden más "bajod" is lenne. Az az igazság, hogy a tipikus terhes tünetek nem jelentkeznek egyből. Csak apróbb jelek lehetnek, amit lehet észre sem vesz az ember, vagy másnak tulajdonít. Ilyen pl. az, hogy ég az arcod. Én sem gondoltam, hogy amiatt van, csak utolag jöttem rá, hogy pozi lett a teszt, na meg máskor nem volt még ilyen. Tipikusnak tekinthető a hányinger,szédülés. Ezek inkább 5-6-7 hetes terhességnék kezdődik (már akinél van), és akkor az ember általában amúgy is tisztában van az állapotával. Nem úgy kell elképzelni, mint a sorozatokban, ahol abból sejtik meg a terhességet, hogy hánynak. Ez a valóságban egyáltalán nem így van. Nekem sem, és egy ismerősömnek sem volt 5 hétnél előbb rosszulléte. Amiket itt gyakorin olvasni, hogy már a nemvárt mensi előtt produkálják az összes lehetséges tünetet, hát az nem terhesség, csak annak a jele, hogy nagyon szeretnének már babát, hogy beképzelik. Lehet furcsa, de igenis sokmindenre képes az agy, és be lehet képzelni tüneteket. Olvassák itt-ott, hogy ki mit érzett, és fürkészik magukat, hogy náluk van-e, aztán már tényleg érzi...és ilyenkor aztán ki is derül, hogy a tünetek ellnére nincs baba, csak mensi.

Evvel most nem a másik válaszolót akarom lehurrogni, de amiket írt, azok vagy nem terhes tünetek, vagy még az előző ciklusában lett terhes, mivel amensije is elég sovány volt, talán elképzelhető, mert ha ritkán is, de előfordul hogy kicsit megjön a terhesség első hónapjaiban.

Na mindegy, nem akarok okoskodni, de ezeket a tapasztalataim, és eddig általában be is igazolódott.

Mindenképp írj ha kiderült valami!

2010. szept. 11. 09:53
 9/15 A kérdező kommentje:

Kedves utlósó/első válaszoló!

Akkor pont 14nappal vagyok előlrébb, mint Te!Nekem aug.14-én jött meg(5napig volt)..Sajnos nem tudom, hogy mi a helyzet a hőmérséklettel a tesztelésnél, mert nekem sem volt még soha pozitív, de még egy 2.halvány csíkom sem volt soha!Úgy örülök, amikor mindíg olvasok itt arról, hogy van valakinek halvány 2.csíkja, és később arról olvasok, hogy tényleg pozitív teszt után hosszú idő, és sok-sok próbálozás után végre babát várnak!!

2010. szept. 11. 09:57
 10/15 A kérdező kommentje:

Kedves 09:53-as válaszoló!

Nagyon köszönöm a válszodat!Igazad van,ahogy olvastam amit írtál,most még nagyobb reményt érzek!

Köszönöm szépen, amint tudok valamit megírom, de most már alig várom, hogy teszteljek!(a ma reggeli elsőről, már lecsúsztam)

Minden jót kívánok neked is, és az előző hozzászólóknak is!Együtt érzek veletek!:)

2010. szept. 11. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!