Mit gondoltok lányok, lehet ez terhesség?
29éves vagyok, és ma vagyok a ciklusom 29.napján!Elvileg ma, de bármikor megjöhet...de nem jött még, és 1-2 napja, melegnek érzem a testem, arcom...stb.,és mintha izomláz lenne a lábaimban!Szerintetek a hőemelkedés jele lehet terhesség esetleg?Babát szeretnénk kb.1,5éve, eddig nem sikerült, pedig minden rendben velünk(kivizsgálásokon túl vagyunk)HSG-m volt 3hete, ott is minden rendben!
Nem merek tesztelni, sokszor ért csalódás...
Szerintetek?Volt valakinek hasonló?Minden válszt szívesen vennék..
A kérdező kommentje:
Kedved Mindenki!
Jöszönöm, hogy drukkoltatok, de sajna, megint egy csalódáson vagyok túl...:(
Ma reggel teszteletem (x-epil), de sajna csak egy csík látszott!:(
Semmit sem értek, mert nem érzem, hogy megjönne, de ha tényleg terhes lennék, akkor már kikéne mutatnia!!Szóval totál nem értek semmit!Aug.14-19között volt meg!Aug.25,27-28-án is próbálkoztunk(elvileg akkor kellett), és most meg nem akar megjönni, de a teszt nem mutat semmit!Lehet inkább másfajta teszttel próbálkozzak?...vagy most kitolódik a ciklusom??(előző ciklusaim 27-29-29-26-30 naposak voltak)
Szerintetek ez mi lehet?
Nézd, amig nem jön meg, van remény! Lehet hogy mégsem akkor volt a peteérésed, hanem picit később. Elvileg 2naponta duplázódik a hcg szint, próbáld majd még meg. Jó teszt az x-epil, de csak 25-ös, úgyhogy később mutatja ki. 10-es teszt pl a qupidu, és nem is vészes az ára, 800valamennyi asszem. Próbáld ki esetleg azt.
Gondolom mondanom se kell, hogy várjuk a fejleményeket!
Kedves 19:18 válaszoló!
Nagyon köszi a választ neked is!Hááát azt hiszem, sosoem fogom feladni a reményt, míg nekem is lesz babám..:)
Nem adhatom fel és Ti se adjátok fel, bár nem tagadom a vasárnapi negatív tesz erősen visszavetette a lelkesedésemet, de ha a héten nem jön meg, akkor szombaton tesztelek, és megfogadom a tanácsot:próbálok egy másik fajtát!
Köszönöm a drukkot Mindenkitől, annyira jól esik, hogy így "ismeretlenül"is vannak akik együtt éreznek Velem, és Velem vannak...ez mindenképp ösztönző..:)
(megírom persze, hogy mi lett, és viszont kívánok minden jót, de Ti is írjatok, mert mindíg felderül az arcom, mikor arról olvasok, hogy valakinek sikerült...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!