Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, lehet h sikerűlt? Mit...

Lányok, lehet h sikerűlt? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Pontosan 28 naposak a ciklusaim. Mára nem várom,eddig semmi.Nekem a reggeli első pisinél szokott jelentkezni.Nincs megjön érzésem,csak kicsi fehérfolyás.Tegnap kiváncsiságból csináltam egy tesztet,Baby hcg-t,egyértelmű - lett.Ez 2 db-os.Ma reggel megcsináltam a másikat azon vmi nagyon nagyon haloványan van vmi,de alig látható kis lila 2.csík.A reggeli hőm 36,6 volt,s több mint 1,5 hete 36,6 és 36,7 volt.Tüneteim nincsenek,néha húzó érzés a melleimben.Mit gondoltok?
2009. szept. 6. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
azt h gartulálok ugyanis babás vagy!de azért pár nap múlva csinálj ég tesztet!
2009. szept. 6. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem is nagyon jó, amit leírtál! Gratulálni előre nem merek, de nagyon-nagyon szorítok!!! :)
2009. szept. 6. 12:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is sikerült, gratulálok (a kisfiammal nekem is csak nagyon halvány volt először, aztán 5 napra rá egyértelmű). Más jel nekem sem volt az elején. Pár nap múlva tesztelj újra, és lécci írd meg az eredményt!
2009. szept. 6. 12:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
3 nap múlva már vastag csíkocska lesz!
2009. szept. 6. 12:33
 5/5 anonim ***** válasza:

a halvány vonal , a mell feszülés és az hogy késik meg az hogy fehér folyásod van ezek mind utalhatnak babára.. a höd jo, hogy állando, nem kell mindenkinek 37 felett lenni, lényeg hogy az alapvonalad felett maradjon. sztem 2 nap mulva erösebb csikod lesz. irj majd hogy mi lett.

32

2009. szept. 6. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!