Mit gondoltok, az, hogy valakinek nem fáj a melle a "nem várt" közeli napokon, és mégis sikerült a baba nagyon ritka?
Tudjuk, hogy néhány nőnek megjön a havi vérzése, holott teherbe esett, de elenyésző ez a szám. A melles dologgal is így van ez? Szerintetek? Nagyon szeretnék már babát, minden hónapban bízom benne, hogy talán most...ma vagyok a 25.napon, de nem fáj a mellem, lehet még esélyem?
A történethez hozzá tartozik, hogy voltam már ikerterhes, és fájtak a melleim a nemvárt környékén, de a babáim nem maradtak meg...és mégse egy baba volt a dologban, ezért kérdezem a fentieket.
...az istenáldjon meg :)))) nagyon köszönöm, hogy írtál :) boldog babavárást, remélem nemsokára én is csatlakozom.
nem is nőtt? :$
Nem! :) Ez mindenkinél más! :) Én már nem is hiszek a "természetes" védekezésben! :)
Vetélés után erre alapoztunk, egyetlen hónap volt, mikor "nem akartuk" a babát, mert beteg voltam, egész hónapban 3* voltunk együtt, termékenység szempontjából "lehetetlen" napokon, most meg már majd kirúgja a hasamat! :D és lassan megszületik... :) fő az optimizmus ;)
Szorítok, hogy pozi legyen, majd írd meg!
Minden jót!!!
nagyon köszönöm :) szerintetek mikor teszteljek? a nem várt mensi napján? ált 27 naposak a ciklusaim, ergo a 28. nap péntek, tehát akkor? vagy van értelme előbb?
az a baj, hogy mániákus tesztelő voltam :) de a párom leszoktatott :) amíg volt otthon teszt, már kaptam is utána a 24. napon is, és csodálkoztam, hogy jééé, nega.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez az én tesztem:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!