Megnéznétek a görbémet? Mit gondoltok róla? Soha nem volt még ilyen, hogy a luteálisban így emelkedett volna a hőm. Lehet baba?
Szerintem 20-án csak próbálkozott a szervezeted,de csak 23-án repedt meg a tüsző.
Első voltam
Sziasztok!
Köszönöm, hogy írtatok.
Szerda, csütörtök felé nem várom.
A fertis vonalat azért tartom helyesnek, mert olvastam, hogy nagyon gyakran a 2. dpo-n hőleesés tapasztalható. Meg hát az ovu tesztem is akkor volt pozi.
Egyébként tüneteim is vannak, petefészek szurkálás, mellfájdalom, de ezek PMS tünetek is lehetnek (volt már, hogy becsapott a szervezetem), de a hőgörbém még sosem volt ilyen.
Mikor tesztelsz?
Nagyon biztató,hogy a luteálisban emelkedett a hőd.Ez trifázisos és baba is lehet belőle! :D
Drukkolok,hogy + legyen!
Majd írd meg!
Nem tudom mikor teszteljek, már annyit csalódtam:( Szerintem a nem várt napjáig várok még, ami szerda vagy csütörtök, ha marad a hőm magasan akkor tesztelek...
Egyébként ittam a cickafark teát, most meg már a palástot.
Szerintem is 23-án volt meg.
Ha meg volt az ovu, akkor legalább két fokkal az alaphő feé kellene felugrania. Meg ennyi hő leesésnek sem szabad lenni!
Rengeteg féle görbém volt az elmúlt 24 ciklus alatt.Nekem is volt ilyen kérdésem is...
Nem jelentett semmit. A trifázisos ciklusok 4,5%-a sajnos nem terhes :(
Csak azért írom, hogy addig ne éld bele magad, nehogy csalódj. Bár tudom, hogy az ember már ilyenkor beleéli magát.
Én is minden ciklusban így járok :((
Kívánom, hogy a 95,5%ba kerülj :)
Szia!
Igen tudom, miről írsz.
Nekem is volt már nagyon sok csalódásom, nagyon sokszor becsapott a szervezetem. Azt is tudom, hogy nem mindegyik trifázisos görbe terhes görbe is egyben.
Drukkolok neked is, hogy sikerüljön:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!